Daily Archives: 4 de maig de 2015

ESCOLA DE BALLET CARLES IBAÑEZ. CURSET INTENSIU DE JULIOL

Curset intensiu juliol 2015

Del 29 de juny al 17 de juliol

Mati de 10h a 14h
Nivells mig, i avançat
Clàssic,puntes,repertori,contemporani i jazz

Tarda de 17h a 20h
Nivells elemental i mig (juvenil i infantil)
Clàssic,puntes,repertori,contemporani i jazz

Vespre de 20h15 a 21h45
Clássic mig/fort i contemprani

Cursets d’Agost i setembre 2015
Agost del 17 al 28
Setembre del 31 al 11/ó/18/ó/25

Tel.933098813/934238345
info@balletibanez.com

FOMENT EXCURSIONISTA DE BARCELONA. SORTIDA DEL GRUP DE FAMÍLIES

Sortida del grup de Famílies del Foment Excursionista.

Finalment es farà el diumenge 10 de maig

Visitarem un poblat ibèric en plena serralada de Marina i a més passarem pel monestir de sant Jeroni de la Murtra, on Cristòfol Colom es va reunir amb els reis catòlics en tornar d’ Amèrica, i gaudirem d’unes vistes impressionants sobre el mar.

L’itinerari previst és:

Aproximació: parada metro Rocafort línia 1 (sortida Rocafort – Gran Via, al cantó de mar de la Gran Via) – metro fins a Santa Coloma – bus B80. Durada: 1h i 5 min.

Excursió: parc serralada de Marina – GR 92 – poblat ibèric de Puig Castellar – ermita de sant Climent – monestir de sant Jeroni de la Murtra – santa Coloma de Gramenet. Temps total caminant: 2h (Però l’excursió s’allargarà més perquè pararem a esmorzar i jugar a mig camí).

Recorregut: uns 7,5 km. Desnivell: uns 300m. (Hi ha pujades i baixades, no és totalment plana com l’anterior sortida!)

Ens trobarem a les 08.45 – 09.00h a la parada metro Rocafort de la línia 1 (sortida Rocafort – Gran Via, al cantó de mar de la Gran Via). Ens trobarem a dalt al carrer i baixarem tots junts. Sisplau sigueu puntuals ja que el bus B80 passa a intervals llargs i si el perdem haurem de començar més tard a caminar.

Cap a les 11 farem una parada al poblat ibèric de Puig Castellar i aprofitarem per descansar, jugar i esmorzar. Fundat pels laietans, Puig Castellar és un dels poblats ibèrics més ben conservats. La visita és lliure.

Cal tenir en compte que:

* És una excursió pensada perquè els que teniu nadons la pugueu fer portant-los dins de la motxilla, davantera tipus Manduca o a l’esquena. Els germans més grans la podran fer caminant.

* Porteu calçat adequat, sobretot els pares que carregueu els petits a l’esquena. El sòl és de sorra i molt relliscós.

* Cal portar: aigua, esmorzar, gorra i protecció solar. Hi ha molt poques ombres ja que el bosc no és gens frondós i la vegetació és molt baixa, formada més aviat per arbustos.

* Tenim un màxim de 20 places.

* Perquè us pugueu planificar els àpats, la idea és a les 14.30 ser altre cop a casa.

IMPORTANT:
– Cal que us inscriviu a la sortida passant pel Foment C/ Creu dels Molers, 6 baixos, un dimarts o un dijous de 19:30 a 21:30. (93 441 50 21)

– Es tracta d’una activitat en família, pel què cap infant podrà participar si no va acompanyat del seu pare/mare o tutor legal que en seran els responsables i en el cas que l’acompanyi un altre adult, aquest serà el seu responsable i tindrà una autorització de la família. El/la Vocal de la sortida (responsable de l’activitat) no es fa responsable dels infants.

– Si no disposeu d’una assegurança que us cobreixi el fer activitats a la muntanya, haurem de tramitar una assegurança temporal de 24h que val 5 euros per cadascú (necessitem els vostres noms, cognoms i DNI).

– Penseu també que ara seria el moment de treure l’assegurança que us cobriria l’activitat de senderisme a la muntanya durant tot l’any el preu pels adults es de 47,40 euros i l’assegurança anual dels nens es de 10,50 euros. A secretaria us informarem d’altres opcions d’assegurances i dels preus de les quotes de soci que també trobareu a la nostra pàgina web.

Us hi esperem!