LA COMISSIÓ DE GENT GRAN DEL PLA COMUNITARI ES REUNEIX AMB EL REGIDOR DE DISTRICTE

COMUNICAT DEL PLA COMUNITARI DEL POBLE-SEC

Avui, 20 d’abril, una petita representació de la Comissió de Gent Gran del Pla Comunitari, acompanyats pel president de la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec, el Sr. Josep Guzman, i la tècnica del Pla Comunitari, la Sra. Esther García, s’han reunit amb el Regidor del Districte, el Sr. Jordi Martí, la Consellera del Districte, la Sra. Ana Maria Massó, i el Regidor tècnic, el Sr. Sergi Sarri.

L’objectiu de la reunió ha estat lliurar una carta de part de la Comissió de Gent Gran en què es posaven de manifest una sèrie de problemàtiques que trobem al barri i que preocupen de manera especial a la gent gran.

Les qüestions que surten a la carta fan referència a diferents àmbits que van des de problemes a l’espai públic relacionats amb la mobilitat, l’accessibilitat al transport públic o sorolls fins a la manca d’equipaments o serveis per la gent gran.

La trobada amb el Sr. Regidor ha estat molt propera i hem pogut mantenir una conversació per conèixer quines són les actuacions que es fan des del Districte i les prioritats d’acció al barri.

Agraïm la possibilitat de poder parlar directament amb el Districte d’aquestes problemàtiques i esperem que en el futur ja no parlem d’aquestes al nostre barri.

Comments are closed.