Daily Archives: 1 d'abril de 2015

EL POBLE-SEC INAUGURA LA REFORMA DE LA PISTA POLIESPORTIVA MUNICIPAL DE LES TRES XEMENEIES

La pista poliesportiva municipal de les Tres Xemeneies va ser inaugurada diumenge al matí, on va fer-se una visita guiada per les noves instal·lacions esportives que van poder veure tant els jugadors com veïns i veïnes del barri del Poble-sec. La celebració inaugural va continuar amb les actuacions festives i esportives, com un partit de futbol pels més petits i tir lliure, una actuació musical de Pablo Neruda, un grup del barri, les actuacions dels Castellers, els Gegants i els Diables del Poble-sec, i finalment la participació dels Amics de la Sardana.

Un dels canvis més importants que s’han fet en aquestes instal·lacions ha estat la cobertura de la pista de 900 metres quadrats. “Fins ara, han estat molts anys on els jugadors han estat patint les inclemències meteorològiques mentre entrenaven i jugaven” ha explicat Josep Maria Bernat, director de les instal·lacions esportives. Bernat també ha destacat altres millores: “L’aforament serà de 126 cadires on s’han canviat els seients, s’ha adaptat l’espai per minusvàlids i s’ha millorat en il·luminació, ventilació, s’ha inclòs una sala de reunions i s’ha millorat en la disponibilitat d’aigua ja que disposem d’un dipòsit de mil litres i dos de 750 litres cadascun per escalfar l’aigua a partir de les plaques solars”. El director també ha assegurat que el resultat final ha estat “molt millor del que es va presentar i estava previst”.

Ja fa anys que els veïns del barri reclamaven la cobertura de la pista poliesportiva: “És una fita important ja que després de 20 anys, des de l’any 1995 que es va inaugurar el parc, tenim la pista tapada, ara els equips de bàsquet, voleibol i futbol sala no hauran de suspendre l’entrenament els dies de pluja” ha recordat Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Guzmán també reivindica que “continua sent una pista, per tant al Poble-sec encara falta un pavelló”. Els veïns i jugadors del Poble-sec estan contents amb la renovació de les instal·lacions que va començar al desembre i on s’han invertit 830.000 euros. “La pista relliscava molt, el terra era estrany i ara no hi ha res que ens prohibeixi entrenar, ara podrem jugar tots els partits” ha comentat una de les jugadores.

Durant l’acte oficial d’inauguració ha assistit el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, qui ha destacat l’esforç de tot el veïnat per poder reformar aquesta pista. Martí també ha dit que pel proper mandat “esperem que entre tots puguem fer un pavelló esportiu”.

NECESSITEM ROBA D’ABRIC EN BON ESTAT

Des de BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ, ens adrecen a vosaltres per demanar-vos novament roba. El que més necessitem és ROBA DE NENS I NENES D’EDATS ENTRE 4 i 14 ANYS, ja que gairebé no en tenim!

Gràcies!

SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA 2015

Us comuniquem que ja ha estat publicada la resolució provisional de la convocatòria general de subvencions 2015 de l’Ajuntament de Barcelona.

La podeu consultar al web de l’Ajuntament de Barcelona i al BOP amb data d’avui, com també a través d’aquest link: http://goo.gl/kGVyzo.

BOTIGARIS, ELS COMERÇOS SOLIDARIS DEL POBLE-SEC I LA MARINA

Teniu adjunta la llista de comerços adherits a la promoció comercial “Botigaris, els comerços solidaris de la Marina i el Poble-sec”