15 ANYS AMB ELS BANDARRES DEL POBLE-SEC

Els Castellers del Poble-sec van celebrar dissabte passat la festa del 15è aniversari de la colla, i l’endemà, la diada castellera de Santa Madrona. “La colla està en un molt bon moment, ha millorat tant a nivell casteller com social, i també tenim local que és el més important”, destacava Ariadna Khun dels Castellers del Poble-sec.

Els diferents actes es van celebrar entre el local el CREC, el local del costat de Can Bandarra al carrer Blesa, i el tros de carrer situat entre els carrers Nou de la Rambla i Lafont. En aquest últim punt s’hi va instal·lar un escenari. “La festa va comptar amb molta participació i entitats del barri, animació infantil i amb concerts musicals fins tard” explicava l’Ariadna. Durant la festa no es van fer castells ja que l’objectiu principal era “que la gent de la colla fossin els que gaudissin del dia sense treballar” i “la diada la teníem l’endemà, Santa Madrona” apuntava l’Ariadna. La celebració dels Bandarres va començar amb parlaments, la projecció de vídeos del passat i el present de la colla i amb el dinar. El mal temps amenaçava però, finalment, el dia es va aguantar prou bé i no va arribar a ploure en cap moment, segons l’Ariadna qui també valorar una “jornada molt bonica per tots, molt emocionant ja que vam poder parlar de records amb antics castellers”.

Per la tarda va actuar en Jaume Barri, un gran dinamitzador en animació per a infants i fins i tot per a adults. Els Tabalers del Poble-sec i els Geganters del Poble-sec van acabar de portar xerinola al carrer. Més tard, el grup Tristkel va fer ballar a tothom amb música en directe i el Dj. Sendo va donar el toc final de la festa.

Les celebracions del quinzè aniversari van continuar l’endemà diumenge amb la tradicional diada castellera de Santa Madrona, on a més de la colla local també hi van participar els Castellers de la Vila de Gràcia i els de Castelldefels. Els bandarres van aixecar 2 pilars de 4, 4d7, 5d7, 4d7a, vano de 5 i 2p4 més per finalitzar.

Comments are closed.