Daily Archives: 30 de gener de 2015

FOMENT EXCURSIONISTA DE BARCELONA. SORTIDA FAMILIAR EL DIA 1 DE FEBRER

Al grup de Famílies del Foment Excursionista continuem fent muntanya!

La propera excursió serà: una matinal, diumenge 1 de febrer

I ens endinsarem al bosc privat de Can Catà on farem un petit joc de pistes!

L’itinerari previst és:

Aproximació: Plaça dels Ocellets – metro fins a Valldaura – Bus 102. Durada: 1h i 10 min.

Excursió: can Fermí – Sant Iscle de les Freixes – bosc de can Catà – font nova de can Catà – font vella de can Catà – St Iscle – can Fermí Temps total caminant: 2h (Però l’excursió s’allargarà més perquè pararem a esmorzar i jugar a mig camí).

Recorregut: uns 6 km.

Ens trobarem a les 08.45h a la Plaça dels Ocellets. Sisplau sigueu puntuals ja que el bus 102 passa amb intervals molt llargs i si el perdem tota la planificació de l’excursió se’n va en orris.

A mig camí, quan ja portem una hora caminant, farem una parada a la font nova de can Catà per descansar, jugar i esmorzar. Serà aproximadament cap a les 11.00h.

Cal tenir en compte que:
* És una excursió pensada perquè els que teniu nadons la pugueu fer portant-los dins de la motxilla, davantera tipus Manduca o a l’esquena. Els germans més grans la podran fer caminant.
* Porteu calçat adequat, sobretot els pares que carregueu amb els petits a l’esquena. Els bosc és humit i relliscós.
* Tenim un màxim de 20 places.
* Cal portar: aigua i esmorzar.
* Perquè els que teniu nadons us pugueu planificar els àpats, la idea és a les 2 ser altre cop a casa.

IMPORTANT:
– Cal que us inscriviu a la sortida passant pel Foment C/ Creu dels Molers, 6 baixos, un dimarts o un dijous de 19:30 a 21:30. (93 441 50 21)

Es tracta d’una activitat en família, pel què cap infant podrà participar si no va acompanyat del seu pare/mare o tutor legal que en seran els responsables i en el cas que l’acompanyi un altre adult, aquest serà el seu responsable i tindrà una autorització de la família. El/la Vocal de la sortida (responsable de l’activitat) no es fa responsable dels infants.

– Si no disposeu d’una assegurança que us cobreixi el fer activitats a la muntanya, haurem de tramitar una assegurança temporal de 24h que val 5 euros per cadascú (necessitem els vostres noms, cognoms i DNI).

– Penseu també que ara seria el moment de treure l’assegurança que us cobriria l’activitat de senderisme a la muntanya durant tot l’any el preu pels adults es de 47,40 euros i l’assegurança anual dels nens es de 10,50 euros. A secretaria us informarem d’altres opcions d’assegurances i dels preus de les quotes de soci que també trobareu a la nostra pàgina web.

Us hi esperem!