BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ DEMANA COL·LABORADORS PEL NADAL SOLIDARI AL POBLE-SEC

Com cada any Bona Voluntat en Acció participarà en la recollida de joguines del Nadal Solidari al Poble Sec (més informació a www.poblesec.org), que tindrà lloc a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona la vigília de Reis, ja són uns quant anys que estem participant en aquesta campanya, on totes les joguines recollides s’entreguen la matinada de la nit de Reis a tots els nens i nenes de les famílies que Bona Voluntat en Acció estem atenen i infants del reforç escolar, així com famílies ateses per altres entitats del barri. La cantonada exacta on estarem ubicats la sabríem el mateix dia i us la faríem saber.

Per aquest motiu estem cercant voluntaris per cobrir els diferents torns que tindrem. També si voleu col·laborar en donatius de joguines sapigueu que estarem a una cantonada propera al carrer Urgell.

Els torns serien de dues hores i quart amb les franges següents:
De 14 a 16.15h
De 16.15 a 18.30h
De 18.30 a 20.45h
i de 20.45 a 23h

Si estàs interessat a participar, et demanen que contactis amb el correu electrònic info@bonavoluntat.org i ens indiques en quin torn que t’aniria bé participar, el telèfon de contacte i e-mail. Al mateix dia sabrem el lloc concret de la Gran Via on aparquem la furgoneta i ens posaríem en contacte per dir-vos-ho.

Moltíssimes gràcies i molt bon any 2015!!

Bona Voluntat en Acció
Tel.: 93 441 93 61
Twitter: @BonaVoluntat

Comments are closed.