EL POBLE-SEC ENGEGA ELS LLUMS DE NADAL DE SANTS-MOTJUÏC

Si aquest cap de setmana us heu pogut passejar pels principals eixos comercials del districte de Sants-Montjuïc us haureu adonat que ja és Nadal. De fet, des de divendres al vespre què és quan va tenir lloc la festa d’encesa de les llums de Nadal del als nostres barris, que cada any se celebra a un eix comercial diferent i que enguany va omplir d’activitats la plaça de Santa Madrona, al barri del Poble-sec. Des de quarts de sis de la tarda van realitzar-se tallers infantils i música ambient que va acabar amb una xocolatada. A més, de manera simultània i pels carrers del voltants una cercavila amb batucada, geganters i xanquers també van actuar per celebrar l’arribada del Nadal.

Manel Tort, president de l’Associació de Comerciants del Poble-sec – Paral·lel va obrir el discursos assegurant que l’encesa és “el preludi d’uns dies entranyables, d’estar amb la família i no deixa de ser un acte pel nostre comerç”. També va destacar que “treballem cada dia per què el comerç de proximitat o petit comerç mantingui la professionalització, el servei i la qualitat que té i perquè els nostres clients quant surtin de les botigues estiguin contents”.

És el segon any que s’encenen llums de Nadal al barri del Poble-sec i el cinquè que s’encenen al Paral·lel i, tot i que Tort creu que les llums d’enguany són molt boniques ha desitjat que de cara a l’any vinent “tinguem més llums i més comerç de proximitat”.

Durant l’acte de benvinguda de les festes de Nadal també hi va ser present el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí qui va remarcar que “amb aquests petits actes volem fer que el Nadal siguin festes lligades a la família i al mateix temps al comerç de proximitat ja que fa un esforç molt gran amb moltes dificultats”.

També hi van ser presents representants d’entitats del districte, com la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, l’Associació de Comerciants de La Marina, Sants Establiments Units, el Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta o la Consellera de Comerç del Districte de Sants-Montjuïc, Núria Izquierdo.

Comments are closed.