Daily Archives: 19 de novembre de 2014

ACTE D’ENCESA DELS LLUMS DE NADAL

El dia 21 de noviembre s’encendrà l’enllumenat de Nadal dels carrers de Barcelona, fins al dia 6 de gener de 2015.

Per celebrar-ho es farà una cercavila prèvia, a les 17.45h, iniciant a la plaça dels Ocellets, avinguda del Paral·lel, Jaume Fabra, plaça Navas, Bòbila, Mare de Déu del Remei, Grasses i plaça de Santa Madrona, cap a les 18.30h

L’encesa oficial de llums del districte de Sants-Montjuïc es farà a la plaça de santa Madrona, a les 19h.

FOMENT EXCURSIONISTA. SORTIDA FAMÍLIES AMB NENS

Benvolgudes famílies,

Al grup de Famílies del Foment Excursionista continuem fent muntanya! La propera excursió será el Diumenge 23 de novembre
I resseguirem la riera de Can Coll passant per Sant Iscle de les Freixes, Can Catà i l’àrea de lleure de Can Coll. L’itinerari previst és:

Aproximació: Plaça dels Ocellets – metro fins a Valldaura – Bus 102. Durada: 40 min.

Excursió: Can Fermí – Sant Iscle de les Freixes – Can Catà – riera de Can Coll – àrea de lleure Can Coll – riera de Can Coll. Temps total caminant: 2 – 3 hores.(Però l’excursió s’allargarà més perquè pararem a menjar a mig camí).

Recorregut: uns 7 km.

Ens trobarem a les 9.00h a la Plaça dels Ocellets. Sisplau sigueu puntuals ja que el bus 102 passa amb intervals molt llargs i si el perdem tota la planificació de l’excursió se’n va en orris.

A mig camí, quan ja portem una hora i mitja caminant, farem una parada al costat de la riera de can Coll per descansar, jugar i dinar. Serà aproximadament de12.00 a 13.30.

Cal tenir en compte que:

* És una excursió pensada perquè els que teniu nadons la pugueu fer portant-los dins de la motxilla, davantera tipus Manduca o a l’esquena. Els germans més grans la podran fer caminant.
* Porteu calçat adequat, sobretot els pares que carregueu amb els petits a l’esquena.
* Tenim un màxim de 20 places.
* Cal portar: aigua i dinar.

IMPORTANT:
– Cal que us inscrigueu a la sortida passant pel Foment Excursionista de Barcelona
C/ Creu dels Molers, 6 baixos, un dimarts o un dijous de 19:30 a 21:30. (93 441 50 21)
– Es tracta d’una activitat en família, pel què cap infant podrà participar si no va acompanyat del seu pare/mare o tutor legal que en seran els responsables i en el cas que l’acompanyi un altre adult, aquest serà el seu responsable i tindrà una autorització de la família.
– Si els pares no disposeu d’una assegurança que us cobreixi el fer activitats a la muntanya, haurem de tramitar una assegurança temporal de 24h que val 5 euros per cadascú (necessitem els vostres noms, cognoms i DNI).El/la Vocal de la sortida (responsable de l’activitat) no es fa responsable dels infants.

———————————————-
Foment Excursionista de Barcelona
Creu dels Molers, 6 baixos
08004 BARCELONA
Telf/Fax: 93 4415021
Web: http://www.foment.cat
Horari: dimarts i dijous de 19:30 a 21:30