TRANSPARÈNCIA, QUALITAT DE LA INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ. SESSIÓ FORMATIVA

La Coordinadora d’Entitats del Poble sec us convida a la sessió formativa de dimecres 19 de novembre a les 19.30 hores a la seu de La Coordinadora

TRANSPARÈNCIA, QUALITAT DE LA INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ

L’objectiu de la sessió és millorar les pràctiques de comunicació de les entitats, proporcionant recursos i sensibilitzant sobre la importància de publicar informació completa i intel·ligible per a generar confiança i noves oportunitats.

També es donarà informació sobre els procediments per a exercir el dret d’accés a la informació pública que les associacions o fundacions necessiten per assolir els seus objectius.

La jornada recollirà la situació real de les entitats i els permetrà fer un diagnòstic de la seva situació actual i saber com millorar-la.

Les entitats participants apareixeran com a col·laboradores en la publicació d’una guia d’autoavaluació de la transparència i la qualitat de la informació que ha de ser un dels resultats del projecte.

Aquesta sessió formativa anirà a càrrec de Pedro Molina Rodríguez-Navas, del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació, UAB, Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Es prega confirmar assistència, tel 93 329 99 52

Comments are closed.