CLUB ARC MONTJUÏC. TIRADA SOLIDÀRIA

TIRADA SOLIDARIA
Jornada de Portes Obertes

El diumenge 16 de Novembre de 2014 en horari de 9:30 a 14:00 hores el Club Arc Montjuïc organitza, a les instal·lacions del Camp Municipal de Tir amb Arc del Fossat del Castell de Montjuïc (situades molt a prop de la sortida del telefèric), una Tirada Solidària i Jornada de Portes Obertes, al mateix temps que la I Tirada Medieval, amb el objectiu de col·laborar amb l’associació de voluntaris “Confianza Solidaria Sant Martí”.

Disposarem sis dianes on els visitants del Castell, ciutadans i ciutadanes de Barcelona, turistes, amics i familiars dels socis i socies del Club Arc Montjuïc, etc…, podran fer un tast del tir al arc sota la supervisió d’un monitor a canvi d’un donatiu voluntari per a la associació “Confianza Solidària de Sant Martí”.

També es demana a tothom que vulgui col·laborar que porti aliments de llarga caducitat (llegums. conserves, llet, oli, etc…) i roba usada, neta i en bon estat.

Aquesta Jornada de Portes Obertes Solidaria es portarà a terme simultàniament amb la I Tirada Medieval organitzada també pel Club Arc Montjuïc on els arquers i arqueres participants tiraran en un torneig medieval amb vestits inspirats en l’època de l’edat mitja.

“Confianza Solidaria de Sant Martí” es una Associació de voluntaris, sense ànim de lucre. Els voluntaris que treballen per aquesta associació captan menjar de diferents comerços i el reparteixen entre la gent que ho necessita del barri. L’any passat va repartir més de 30 tones d’aliment, així com roba usada en una mitjana de 200 actuacions mensuals.

Comments are closed.