VINE AL BORN I PARTICIPA EN EL MURAL “EL DIA DE DEMÀ”

Ens agradaria que participessis en l’obra El dia de demà, el pròxim diumenge 16 de noviembre, de 10 a 12 hores, al Born Centre Cultural de Barcelona. Aquesta acció forma part del projecte Art i Futur.

Registra’t al web www.artifutur.cat (secció ‘Participa’) i el dia 16 porta al Born una fotocòpia del teu DNI (la qual pots intervenir amb dibuixos, paraules, taques de color, empremtes digitals). El paper serà enganxat per vosaltres mateixos en un mural de 6 metres de llarg i 3 metres d’alçada on després els artistes Albert Arribas, Carles Azcón, David Bonet i Sergi Mesa intervindran amb les seves respectives tècniques pictòriques per donar lligam a aquesta enorme obra col•lectiva plena de simbolisme.

En cas de no poder apropar-te a l’antic mercat del Born i com volem que sigui una obra feta entre tots, pots fer-nos arribar el DNI escanejat a l’adreça participacio@artifutur.cat i els artistes el posaran al mural. (Si no has de venir al Born, no et registris)

El dia de demà, serà el nom d’una obra participativa, resultat d’una acció plural i oberta que cerca implicar la societat civil i al col•lectiu artístic. Serà quelcom fet entre tots, com hauria de ser la construcció de la societat mateixa.

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos a info@artifutur.cat

Comments are closed.