TORNA “EQUILIBRADA-MENT”

TORNA L’EQUILIBRADAMENT

El Pla Comunitari presenta el nou cicle de tallers “EquilibradaMENT. Eines per viure millor” que començarà el mes d’octubre fins al desembre.

Davant l’observació de com molts dels problemes de salut mental (ansietat, estrès, insomni, depressió..) s’han anat aguditzant en els últims anys arrel de la crisi, la Comissió de Salut del Pla Comunitari va posar en marxa “EquilibradaMENT”. Aquest projecte vol posar a l’abast dels veïns i veïnes eïnes i teràpies per millorar la seva salut psicològica i emocional i sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura de la nostra salut d’una manera global.

Aquests tallers que porten persones voluntàries ens ajuden a obtenir més eines personals per afrontar els problemes del nostre dia a dia. Per això, oferim tallers en coordinació amb el CAP Les Hortes i el CAP Manso, així com també amb altres entitats del barri com El Mirall o Psicòlegs sense Fronteres.

Al programa podreu trobar tallers com: respiració i relaxació, dansa oriental, ioga i moviment, consciencia corporal i moviments saludables, entre d’altres.

En l’edició d’enguany hem incorporat també tallers i conferències sobre educació conscient i comunicació, aspectes clau per millorar habilitats personal adreçades a aconseguir benestar emocional.

Aquest, és un projecte que vol reforçar la xarxa veïnal del Poble-sec. Per això, volem seguir amb la filosofia inicial del projecte, el qual vàrem engegar juntament amb TROCASEC i la xarxa d’intercanvi XIC. Per tant, el fet de participar als tallers suposa el compromís per realitzar un intercanvi de coneixements o de participació al barri o en algun dels projectes del Pla Comunitari.

Per a inscripcions i més informació, podeu posar-vos en contacte en:
Coordinadora d’Entitats de Poble-sec. C. Elkano 24.
placomunitaripoblesec@gmail.com

Comments are closed.