RUA XIC

El Projecte XIC arriba a la seva última etapa amb més força que mai. Hem aconseguit formar una xarxa d’entitats i col·lectius participants molt diversa i amb moltes ganes de ballar, actuar, crear vestuari, riure i conèixer gent en la creació de la RUA XIC que tenyirà els carrers de colors i que aquest any arriba amb un nou participant, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, on tindrà lloc un ESPECTACLE TEATRAL sobre la convivència intercultural.

Ens agradaria molt que, com a entitats i veïns, participéssiu d’alguna manera i poder seguir construint vincles al barri. A continuació us proposem tres opcions de participació:

1) Taller per a l’entitat: podem acordar la realització d’un taller d’arts plàstiques amb els nostres talleristes a la vostra entitat amb la voluntat de que després continuéssiu treballant sense nosaltres.

2) Trobada Dimarts: Assistir els dimarts de 18h a 20h a realitzar els nostres tallers de vestuari, dansa i video-documental al Centre Cívic el Sortidor. Obert a totes les edats i cultures.

3) Gaudir el dia 22 de novembre en la RUA – ESPECTACLE. Ens trobarem a les 11 en la Plaça Santa Madrona d’on sortirem en un viatge festiu pels carrers del Poble Sec on ens endinsarem en la historia “Adama i la nit de les consciències”

Entreu a www.ruaxic.blogspot.com, coneix l’historia i escull una de les cultures.

També us convidem a venir de forma gratuïta al Cine Fòrum el divendres 17 d’octubre a les 17 hores al Museu d’Arqueologia de Catalunya.

Fem barri! Fem el Projecte XIC!

Comments are closed.