Daily Archives: 29 d'octubre de 2014

EL TEIXIT ASSOCIATIU I CULTURAL DEL POBLE-SEC AMB LA TAULA DE CONVIVÈNCIA

La Taula de Convivència del Poble-sec va celebrar una festa oberta al barri aquest passat dissabte al matí a la plaça Navas. La jornada va iniciar-se a les 11 del matí amb les activitats programades per prop d’una vintena d’entitats de la barrida, entre elles, els assistents van poder trobar-se amb un contacontes a càrrec de La Formiga, un taller de xapes i maquillatge a càrrec de l’Agrupament Escolta Baden Powell, una activitat de cosidores amb la gent gran o una inflada de globus. Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec va explicar que aquesta jornada consistia en “una trobada de totes les entitats que treballem el tema social del barri del Poble-sec i busquem interrelació entre les cultures i la convivència”. Entre les entitats que hi van participar hi havia l’Associació Cultural Honduras, on Jorge Alberto, president d’aquesta associació va explicar que “pretenem fer visible als hondurenys a partir de diferents activitats que fem durant l’any. També fem formació per ajudar als hondurenys que s’incorporin a la llengua catalana mitjançant cursos”.

A més, a quarts d’una del migdia, cal destacar com a novetat de l’edició d’enguany, l’actuació conjunta que va realitzar-se entre el grup juvenil Do d’Acords i els Castellers del Poble-sec. En aquest sentit, el director de Do d’Acords i de l’associació IntegraSons, Pablo Persico va valorar la jornada molt positivament i va destacat la cohesió social entre els veïns: “Estem molt feliços de com va anar la jornada. Per al projecte sociocultural Do d’Acords és fonamental, no només el creixement artístic de l’orquestra, sinó també contribuir a la cohesió social del barri i pensem que, amb concerts com els de dissabte, enfortim els vincles i el coneixement mutu entre els veïns” i també ”volem agrair als Castellers del Poble-sec la seva flexibilitat per treballar plegats i la seva predisposició per construir, junts, un espectacle artístic de primer nivell”. Per la seva banda, el regidor del districte de Sants-Montjuïc, va assistir a la jornada i va opinar que aquesta jornada de portes obertes “és un moviment que fa molt bona feina durant tot l’any per millorar la convivència, fer barri i per fer feina social”.

VIATGE A TERRA SANTA 2015

Les parr`òquies del Poble-sec organitzen un viatge a Terra Santa. A tal efecte es fa una reunió informativa el dimecres, 29 octubre, a les 20h a la Parròquia de Lurdes.

També hi ha inscripcions on- line

Pre-inscripció on line, fins el 31 d’octubre de 2014, a l’adreça indicada.