AFECTACIONS AL TRÀNSIT PEL RALLY RACC CATALUNYA-COSTA BRAVA – 22, 23 I 24-10-2014

Amb motiu del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, passem a detallar-vos la informació corresponent:

RallyRACC Catalunya – Costa Daurada – 23 d’octubre de 2014

Circuit del tram cronometrat: Av. Reina Maria Cristina – av. Francesc Ferrer i Guàrdia – vial accés Mies van der Rohe – pl. Carles Buigas (costat Llobregat) – vial d’accés a la pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. de les Cascades – pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Carles Buigas (vial 6025) – pl. Carles Buigas (moll de càrrega del Pavelló Italià) – rampa accés av. Rius i Taulet – av. Rius i Taulet – av. Reina Maria Cristina.

Talls de trànsit:

Av. Reina Maria Cristina es mantindrà fins al divendres dia 24, el tancament de trànsit efectuat amb motiu de la Cursa de la Dona. Tanmateix el dissabte dia 25 haurà d’estar oberta amb motiu de la celebració a l’Estadi Olímpic de la Festa del Club Súper 3.

Av. Rius i Taulet / av. Francesc Ferrer i Guàrdia / c. Mèxic: a les 23.30 hores del dimecres 22 (nit de dimecres a dijous) es procedirà al tall de trànsit d’av. Rius i Taulet i d’av. Francesc Ferrer i Guàrdia entre el c. Mèxic i el c. Guàrdia Urbana (cruïlla inclosa).

En el tram de Francesc Ferrer i Guàrdia entre Mèxic i Morabos quedarà únicament un carril lliure, el qual quedarà habilitat pel trànsit descendent. El trànsit ascendent del c. Mèxic serà desviat a l’altura del c. Sant Fructuós.

A les 07.00 hores de dijous 23 i fins el desmuntatge i el restabliment del trànsit (sobre les 23.00 hores), es procedirà al tall d’aquest tram de Francesc Ferrer i Guàrdia en ambdós sentits, per la qual cosa es mantindrà el tall del trànsit ascendent al c. Mèxic i es desviarà el descendent a l’altura del c. Polvorí.

En quant finalitzi la cursa (sobre les 21.00 hores) s’iniciaran les tasques de desmuntatge, prioritzant el tram de Francesc Ferrer i Guàrdia entre Mèxic i Morabos i seguint per la cruïlla de Rius i Taulet – Guàrdia Urbana.

Comments are closed.