CASTELLERS DEL POBLE-SEC, DIADA A MANACOR

Al·lots de Llevant, els millors amfitrions

Els bandarres han anat a Manacor, Mallorca, aquest cap de setmana, convidats per la colla Al·lots de Llevant. La Diada dels Al·lots va tenir lloc dissabte a les 18h, i les colles convidades van ser els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Mallorca. El viatge ha sigut molt intens i gratificant pels bandarres, que van marxar divendres i han arribat a Barcelona el dilluns al matí, però el nivell casteller no ha pogut ser el més alt a causa de vàries baixes.

Mentre els Al·lots duien a terme la segona millor diada de la seva història amb el 5d7, el 2d7 i el 7d7, els bandarres van haver de renunciar als castells de gamma alta de set. Baixes al tronc no van permetre fer el 2d7, i no van voler arriscar tampoc amb el 3d7xs o el 4d7a, molt justos de peces de tronc i de canalla. Per tant, la diada dels barcelonins va ser de 3d7, 4d7 i 3d6xs. Els Castellers de Mallorca van descarregar el 3d7, el 3d7a i el 4d7.

L’acollida que han rebut els bandarres per part dels amfitrions ha sigut immillorable. Matalassos per tothom en una escola molt ben situada, àpats més que abundants i deliciosos, i molta festa i bona companyia el dissabte a la nit. Diumenge van tenir temps de gaudir de la calor i fer el que segurament serà l’últim bany al mar de l’any. Ha sigut un cap de setmana molt profitós, on s’ha demostrat una vegada més que els bandarres són capaços de mobilitzar més de cent persones fora de Catalunya.

Vídeos de la diada: https://www.youtube.com/playlist?list=PLB9B04lY-uwMx-I3uei8NaUUzgTOpPUpp

Comments are closed.