Daily Archives: 19 d'octubre de 2014

REOBERTURA DEL SERVEI D’ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT SOCIOLABORAL

Des del Pla d’Acollida Poble-sec per a tothom volem comunicar que tornem a obrir, desprès de l’estiu, el servei d’orientació i acompanyament sociolaboral.

Les persones interessades a participar-hi només cal que demanin visita al Casal Concòrdia, 33. En aquest cas, agraïm full de derivació o contacte per tal d’oferir un millor servei i per una coordinació real amb TS, educadors,etc. I molt especialment si es tracta de persones vinculades a centres d’acollida.

El servei que oferim parteix tant de visites individualitzades com de formacions grupals sobre temes laborals, vinculació als altres serveis de l’entitat en cas que sigui necessari i participació en programes d’acció comunitària i relacional.

Recordem també que NO DISPOSEM DE BORSA DE FEINA INTERNA, NI SOM UNA AGÈNCIA DE TREBALL TEMPORAL.

Les primeres visites sempre són els dilluns a la tarda, mitjançant cita prèvia.

En cas de nois i noies d’edats compreses entre els 16 i 25, se’ls ofereix un programa específic per a joves. En aquest cas caldria contactar amb Ana Muñoz de SEC.tor Jove a Jovesacollida@gmail.com

És important que en ambdós casos les persones interessades tinguin un nivell mínim de llengua catalana o castellana, que els permeti seguir els continguts de les activitats proposades.

GUIA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL BARRI 2014-15

L’Institut Municipal d’Educació ha publicat la Guia d’entitats, serveis i equipaments públics. Activitats extraescolars al barri 3-16 anys, per al curs escolar 2014-2015. Aquesta guia forma part d’una de les accions que desenvolupa el programa Patis Escolars Oberts al Barri al vostre districte.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat per la regidoria d’Educació i Universitats, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant la seva vessant educativa i social i oferir un context segur i de proximitat per a infants, joves i famílies de la ciutat. La iniciativa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, compta amb el suport dels districtes de la ciutat, del Consorci d’Educació de Barcelona, de la Fundació Jaume Bofill i la col·laboració de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Com entitats i serveis que participeu des de la coresponsabilitat per l’educació, oferint activitats obertes als infants i joves, us fem arribar aquesta guia on us en fem difusió. Us agrairem en feu la màxima divulgació possible a les famílies del vostre barri.

Aquesta Guia d’entitats, serveis i equipaments públics. Activitats extraescolars al barri 3-16 anys, 2014–2015 i la resta d’edicions fetes per a tots els districtes de Barcelona, així com la informació de les accions obertes a tothom del programa Patis Escolars Oberts al Barri, les podreu trobar al web del programa www.bcn.cat/patisoberts.