Daily Archives: 8 d'octubre de 2014

PERSONES GRANS SOLES AL POBLE-SEC

Us demanem 5 minuts del vostre temps per aconseguir més recursos per a la Gent Gran del Poble-sec!

Som les coordinadores del projecte Acompanyament a la Gent Gran de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Des de fa 7 anys, el projecte treballa per oferir companyia al propi domicili a persones grans que es troben soles a través d’un grup de voluntariat.

Atès que els recursos econòmics del projecte son escassos a dia d’avui atenem només a 30 persones grans del barri, quan sabem que podrien ser moltíssimes més.

COM PODEU AJUDAR

Necessitem tenir dades reals dels usuaris que podrien beneficiaris del projecte, per tal de fer pressió a les administracions i sol·licitar més recursos per a que l’ajuda arribi a aquestes persones.

El perfil de beneficiari és:
– Persones gran del Poble-sec que es sentin soles o passin molt temps soles a casa, ja visquin acompanyades o no, i que puguin estar interessades en rebre una visita de 1’30h aproximadament a la setmana per part d’un voluntari o voluntària. El servei és totalment gratuït.

Considerem que per la vostra professió i/o per la dinàmica de la entitat a la que treballeu podeu saber de persones que podrien gaudir dels beneficis del projecte. Volem arribar a atendre al màxim de persones possibles i es per això que us convidem a fer derivacions i/o passar-nos una xifra aproximada de usuaris interessats.

Segurament durant aquest any no podrem atendre a totes les persones interessades, però us garantim aprofitar aquestes dades reals per sol·licitar més i més recursos cara l’any 2015 fins a que puguin ser ateses.

Us agraïm molt sincerament el vostre temps i esperem poder comptar amb la vostra valuosa ajuda. Adjuntem la fitxa de derivació per si ho creieu oportú i us demanem que no dubteu en contactar amb nosaltres per qualsevol qüestió.

Per saber més del projecte us convidem a visitar el nostre blog: Acompanyament a la Gent Gran

Moltíssimes gràcies

Acompanyament a la Gent Gran