Daily Archives: 2 d'octubre de 2014

CURS DE CATALÀ AL CEIP JACINT VERDAGUER

Curs de Català per a mares i pares del CEIP Jacint Verdaguer

Dilluns i dijous, de 15.10 a 16.50h, a la mateixa escola

Informació: Pla d’Acollida Poble-sec per a tothom, Casal Concordia, carrer Concordia, 33 baixos

telèfon: 93-324.85.38

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL POBLE-SEC RECORDA ELS SEUS 40 ANYS D’HISTÒRIA AMB UN LLIBRE

Dimarts al vespre va tenir lloc la presentació del llibre “40 anys de l’Associació de Veïns del Poble-sec”. L’acte de presentació de l’obra va tenir lloc al Centre Cultural Albareda on hi van assistir veïns i veïnes del barri, així com membres de la comissió encarregada de l’elaboració d’aquest recull històric. De fet, el llibre fa un recorregut dels 40 anys de l’associació des del seu naixement, el 2 de març de 1974, quan es formalitzava l’assemblea constitutiva d’aquesta entitat veïnal. L’obra també inclou les diverses campanyes reivindicatives que l’associació ha realitzat per demanar millores al barri.

Els encarregats de presentar el llibre, van ser Lluís Martínez, president de l’Associació de Veïns del Poble-sec i Miquel Carrillo, coordinador de l’equip de redacció. Un dels membres de la junta de l’associació va voler recordar el valor que ha tingut la unió dels veïns “vam crear una unió d’associació de veïns per parlar de les diferents opinions, fet que va enriquir el moviment associatiu”. També va voler afirmar que “quan hi ha hagut temps de crisi, la gent s’agrupa”.

Durant l’acte, el regidor del Districte de Sants-Montjuïc Jordi Martí, va voler felicitar-los “Es tracta d’una entitat que ha evolucionat, s’ha anat engrandint i s’ha anat fent ample, juntament amb altres entitats”. Martí també va assegurar que el Poble-sec ha comptat amb un moviment veïnal potent durant quaranta anys “El Poble-sec és un barri amb problemes, però és un barri que s’ensortirà i anirà a millor”. En aquest sentit, Martí es va comprometre a fer les coses per què els veïns del Poble-sec “sou motor de canvi, amb gent jove o no”.