Daily Archives: 29 de setembre de 2014

LES ENTRADES DEL MERCAT DE LES FLORS, JA A LA VENDA

El Mercat de les Flors ha incorporat un nou sistema de venda que optimitza i facilita la compra d’entrades i abonaments. Aquest canvi ha suposat un endarreriment a l’hora de posar en funcionament la nova temporada. Et demanem disculpes per les molèsties que aquesta circumstància t’hagi pogut ocasionar.

I també et demanem la teva col·laboració per actualitzar les teves dades i que la teva compra sigui fàcil; el nou sistema requereix un seguit d’ajustos:
– Quan entris amb el teu mail hauràs de canviar la contrasenya.
– Podria ser que el nou sistema no reconegui la teva adreça electrònica i hagis de donar-te novament d’alta.
– Una novetat és que, per gaudir dels descomptes dels Abonaments 3 i 5, ara només et caldrà seleccionar entrades per a 3 ó 5 espectacles diferents i automàticament s’aplicarà a la teva cistella el descompte de l’abonament corresponent (amb la compra de 3 entrades, 30% de descompte; amb la compra de 5 entrades, 40% de descompte). En el cas de l’abonament 5 o més, el descompte se seguirà aplicant si compres més de 5 espectacles.
– En canvi, l’abonament Performances de la mirada / Taller d’espectadors s’ha d’adquirir com a abonament. Un cop hagis comprat l’abonament Taller de l’espectador, hauràs de treure les 8 entrades que inclou, i podràs fins i tot, afegir-ne d’altres amb el descompte del 40%.
– Tots els abonaments seran nominals

Ajuda’ns a continuar millorant per a tu. Si tens cap comentari fes-nos-el arribar a publics@mercatflors.cat

EL MIRALL. ACTIVITATS PREVISTES

EL MIRALL informa de les noves activitats de dansa i moviment previstes per aquest curs, a l’espai de l’associació i que podeu consultar en el document adjunt.