BOTIGARIS, UNA INICIATIVA DELS COMERÇOS DE LA MARINA I EL POBLE-SEC PELS ATURATS DEL BARRI.

Botigaris, els comerços solidaris de La Marina i el Poble-sec és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, en col·laboració amb el Districte de Sants-Montjuïc i el teixit comercial de la zona. Totes aquelles persones dels barris de la Marina i el Poble-sec que es trobin aturades podran gaudir de promocions i descomptes a un total de 90 comerços que s’han adherit a aquesta iniciativa que va començar el 15 de setembre i s’allargarà fins al 15 d’octubre.

Africa Cardona, responsable d’Accions al Territori de Barcelona Activa, explica que “volen fer una campanya de dinamització comercial diferent. Fer una acció finalista amb descomptes als veïns per facilitar el seu consum amb els comerços del barri”. Cardona creu que amb aquesta mesura “podria ser interessant tornant de vacances i coincidint amb l’inici del curs escolar amb tota la despassa que això suposa per les famílies”.

Els comerços adherits a aquesta nova campanya han penjat al seu establiment un cartell informatiu i un globus a la porta per identificar-se. És el cas de la botiga “Art i decoració” del barri de la Marina, on la seva propietària i alhora membre de la junta directiva de l’Associació de Comerciants de La Marina, Remei Márquez valora aquesta proposta com “una idea fantàstica per poder promocionar el comerç de proximitat i ajudar a les persones que es troben a l’atur que ja sabem que als barris de La Marina té un índex important”. Manel Tort, responsable de la peixateria “Maria Lluïsa” del barri del Poble-sec creu que “la botiga de proximitat ha d’estar per lo bo i per lo dolent”.

Per donar a conèixer la campanya s’ha creat el blog botigaris.wordpress.com, on s’inclou un llistat amb informació de l’establiment i el tipus de promoció de cada Botigari. Totes aquelles persones aturades que estiguin inscrites a l’Oficina de Treball del SOC de La Marina i el Poble Sec i presentin el full DARDO com a comprovant de la inscripció podran gaudir de les promocions.

Comments are closed.