PRIMERES ACTUACIONS PER A L’AMPLIACIÓ DE L’ESCOLA JACINT VERDAGUER

L’escola Mossèn Jacint Verdaguer, situada al carrer Lleida del barri del Poble-sec, ha començat aquest nou curs estrenant un nou espai al centre. Es tracta d’una ampliació de l’exterior de l’escola que fins ara estava cedit a la Fira de Barcelona. Les obres van iniciar-se tot just els alumnes van agafar les vacances de l’estiu i aquestes han consistit en l’enderrocament d’un mur per finalment poder construir un nou edifici pel centre.

Núria Lacasa, directora de l’escola explica que“després de molts anys, i de diferents entrebancs, el Consorci d’Educació, el Districte de Sants-Montjuïc i l’Ajuntament de Barcelona van poder posar fil a l’agulla veient les necessitats de les que mancava el centre”. Les obres que van començar a finals de juliol van consistir en rebaixar el terreny que fins ara corresponia a la Fira i que dona al patí del centre. En aquest espai, actualment situat a nivell de les pistes esportives exteriors de l’escola, hi ha una capa de sorra provisional, esperant la nova edificació. De moment aquest espai es farà servir com a esbarjo pels alumnes però Lacasa afirma que a mitjans de novembre es començaran les obres per construir un edifici on hi haurà un gimnàs, un teatre i on es farà educació infantil. D’aquesta manera els espais lliures que quedaran de l’edifici antic aniran destinats al menjador, a la cuina, a l’aula de música, i a una biblioteca “altres espais que ens fan falta per adequar l’escola a les necessitats actuals”, expressa Lacasa.

Per la seva banda, el gerent del districte de Sants-Montjuïc, Fracesc Jiménez informa que el pressupost d’aquestes obres ha estat d’un milió d’euros, i a més, prediu que “durant les properes setmanes podrem anunciar molt més els detalls d’aquest nou edifici”.

Comments are closed.