CASTELLERS DEL POBLE-SEC. DIADA FESTA MAJOR DEL POBLENOU

Barcelona, 14 de setembre de 2014

Poble-sec a Poblenou

Diada de Festa Major del Poblenou 2014

Localització: Rambla del Poblenou (davant del Tio Che) – 12:30h

Castellers del Poble-sec: 2pd4, 5d7, 2d7, 4d7 (lleuger), pd5
Colla Castellera Jove de Barcelona: pd4, 4d7, 3d7, 5d6, 2pd4
Castellers de Cerdanyola: pd4, 3d7, 3d7a, 4d7, pd5

La Colla Castellera Jove de Barcelona va convidar als Castellers del Poble-sec a participar a la diada de Festa Major de Poblenou junt amb els Castellers de Cerdanyola. Aquesta diada no entrava dins el calendari inicial dels bandarres, però hi van poder fer un lloc. La diada ha tingut lloc el diumenge 14 de setembre a la rotonda on es troben la Rambla del Poblenou i el Carrer Ramon Turró.

Els bandarres volien aprofitar aquesta diada per dur la primera torre de set després de les vacances d’estiu, i volien acompanyar-la, si el número de camises ho permetia, del 5d7. No només han aconseguit descarregar ambdós castells, sinó que a més a més han pogut acompanyar-ho d’un 4d7 lleuger en preparació del 4d8 que volen portar a plaça el dia de la Mercè i/o al Concurs de castells de Tarragona. Els bandarres pretenen recuperar el cap de setmana que ve a Esparreguera el 3d7 per sota. D’aquesta manera, junt amb la torre, ja tindran a punt els dos castells que han d’acompanyar al Carro Gros en les
grans diades d’aquest segon tram de temporada (Mercè, Concurs de Tarragona, diada de la Tardor dels Castellers del Poble-sec).

La Jove de Barcelona ha completat el 4d7, el 3d7 i el 5d6, i els Castellers de Cerdanyola han fet el 3d7, el 3d7a i el 4d7.

Comments are closed.