“LLUMS I OMBRES”, OBRA GUANYADORA DEL V CONCURS FOTOGRÀFIC FRANCESC BOIX

El passat dijous es va celebrar a la Biblioteca Francesc Boix del Poble-sec l’entrega de premis del cinquè Concurs Fotogràfic Francesc Boix. Durant aquesta edició es van arribar a presentar un total de 56 treballs fotogràfics i fins a 140 fotografies en format digital. Durant l’acte es va donar a conèixer el nom de l’autor de la fotografia guanyadora, que va ser José Manuel Garcés, per la seva obra “Llums i ombres”. El guanyador va comentar al final de l’acte que la seva obra era “una foto de les Tres Xemeneies al capvespre amb un fil de llum que il·lumina a un noi que corre pel carrer”. Curiosament el guanyador va afirmar que de les tres fotografies que va presentar pel concurs, l’escollida com a guanyadora no era la seva preferida.

D’altra banda, el segon premi va ser per Carles Muñoz Gómez-Quintero per l’obra ‘La gran font’. Aquest segon premi també va ser escollit per un jurat i pel director de la biblioteca, Joan Delgado. Delgado va afirmar que estava molt content pel gran nombre de participants i també “perquè ens agrada poder fer una exposició de les fotografies guanyadores durant la Festa Major”.

Les dues fotografies premiades del concurs i vuit treballs fotogràfics més estan exposats durant tota la Festa Major del Poble-sec, fins al 31 d’agost, a l’entrada de la biblioteca, al carrer Blai. Els treballs que s’han seleccionat per estar exposats són els següents: ‘Joc parabòl·lic’ de Ricard Roig, ‘Noi i estàtua’ de Lucía Moreno, ‘Sastreria’ d’Anna Alsina, ‘Col·legues de barri’ de Laura Novensà, ‘Admirant art’ de Jordi Trenzano, ‘Vera a Fontrodona’ d’Adam Lukacs, ‘La fabrique’ de Senén Escoda i ‘Dansa integrada Liant la troca’ de Jaume Gaset.

Comments are closed.