Daily Archives: 5 de juliol de 2014

CONCURS FOTOGRÀFIC FRANCESC BOIX 2014

V Concurs Fotogràfic Francesc Boix 2014

Període de presentació de treballs: del 19 de maig al 6 de juliol de 2014.

Arriba la 5ª edició del Concurs Fotogràfic Francesc Boix al barri del Poble-sec. Les fotografies hauran de tenir, com a argument temàtic, carrers, llocs, edificis, persones, instal·lacions, història, costums o tradicions del Poble-sec. La participació està oberta a persones majors de 18 anys, afeccionats o professionals de la fotografia.

Període de presentació de treballs: del 19 de maig al 6 de juliol de 2014.

Les fotografies no han d’haver estat premiades ni publicades amb anterioritat i han de ser originals.

Es faran ampliacions gegants dels deu millors treballs seleccionats. Les ampliacions s’exposaran a la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix, del 21 al 31 d’agost de 2014, coincidint amb els dies de celebració de la Festa Major del Poble-sec.

Podeu recollir les bases del concurs a la Biblioteca Poble-sec- Francesc Boix o llegir o baixar el document pdf d’aquesta mateixa pàgina web. També podeu ampliar informació, seguint el vincle del web adjunt.

LA CUINA DEL MÓN: ELS DIES 4 I 5 DE JULIOL A LA PLAÇA NAVAS

Per dotzè any consecutiu, els fogons de La Cuina del Món tornen a encendre’s per delectar-nos amb especialitats culinàries d’arreu del món. Els alumnes del curs La Cuina del Món presentaran les seves propostes gastronòmiques els dies 4 i 5 de juliol, a la plaça Navàs.

Programació Mostra gastronòmica La Cuina del Món 2014

Divendres 4 i dissabte 5 de juliol de 2014 a la plaça Navas

de 18.00 a 19.30 h MINIXEFS. Taller de cuina per a infants.
En col·laboració amb el projecte A Taula! del Centre Cívic El Sortidor (divendres 4) i l’IE Bhaktivedanta Barcelona (dissabte 5).

de 20.30 a 23.00 h
MOSTRA I DEGUSTACIÓ DE PLATS D’ARREU DEL MÓN cuinats pels alumnes del curs La Cuina del Món: plats tradicionals d’Àfrica, Amèrica Central, Amèrica del Sud, Àsia i Europa.