Daily Archives: 26 de juny de 2014

OFERTA LABORAL: TÈCNIC/A DE FORMACIÓ

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), federació d’entitats de la ciutat de Barcelona, convoca una plaça de mitja jornada de TÈCNIC/A DE FORMACIÓ per l’Àrea de formació de Torre Jussana – Centre de serveis a les Associacions de Barcelona, equipament cogestionat amb l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu trobar la convocatòria en el següent enllaç: http://cab.cat/Noticies/convocatoria-d-oferta-de-treball-per-tecnic-de-formacio-de-torre-jussana.html

PLATAFORMA ATUREM EL PLA PARAL·LEL

La Plataforma Veïnal Aturem el Pla Paral·lel, formada per entitats i associacions del barri del Poble-sec i de Sant Antoni, va organitzar dijous a la tarda a la plaça dels Ocellets un acte per demanar l’aturada de l’actual projecte de reforma del Paral·lel. Un pla urbanístic de l’Ajuntament de Barcelona que, segons aquesta plataforma, “vol revaloritzar l’avinguda i el Poble-sec, ja que així ho ha demanat el sector privat com els hotelers, restauradors, etc”. També denuncien que “aquest projecte s’ha fet d’esquenes als veïns i el que es vol és transformar l’avinguda Paral·lel en un corredor turístic, des del Port fins a la Fira”.

En aquest sentit, la Plataforma Aturem el Pla Paral·lel va publicar un manifest per tal d’aturar les llicències per a nous hotels, per mantenir la pròrroga que hi ha en els permisos dels pisos turístics i per demanar una moratòria imminent en la concessió de llicències per a terrasses. Aquest manifest ja té el suport de 600 veïnes i veïns i, també, d’una trentena d’organitzacions i entitats de la ciutat. “Aquest s’ha format de manera participativa en una sèrie de sessions obertes, on ha participat gent de diferent entitats i veïns”, deia el portaveu de la plataforma, Marc Serra. A més a més, segons el portaveu de la plataforma, “el que es demana al manifest es que s’aturin les obres del Pla Paral·lel ja que aquest s’ha fet d’esquenes dels veïns”.

També es van presentar les propostes en contra al disseny del pla. En aquest sentit Serra explicava: “Demanem una remodelació de les placetes projectades a la banda de Sant Antoni per què siguin de forma rectangular per tal de potenciar al màxim l’espai públic”. Des de la plataforma també han exigit una reformulació de la inversió econòmica en la il·luminació led i la necessitat de crear un Pla d’Usos a favor de l’economia social.

Finalment, en relació al Pla Paral·lel, Serra va destacar: “Creiem que això pot tenir unes conseqüències a nivell econòmic i social. L’Ajuntament ha de trobar una forma en intervenir en això”.

Per la seva banda des del Districte de Sants-Montjuïc estan dipositats a seure i reunir-se amb la plataforma per parlar i escoltar les seves propostes, en aquest sentit, el gerent del Districte, Francesc Jiménez afirmava “estem oberts a escoltar les peticions que ens facin”. Finalment, Jimènez aclarava: “Veurem com podem ajustar o adequar aquestes propostes en el projecte que s’està ejectant”

NITS D’ESTIU A CAIXAFÒRUM

Del 2 de juliol al 27 d’agost

··· Això no és una visita ···

Dimecres 2, 9, 16 i 23 de juliol
20 i 21.15 h
Paraules a la riba (del mar de Sorolla)
Una aproximació poètica i participativa a l’exposició, amb Lali Álvarez, poeta, i Ada Vilaró, performer.

Cada dimecres de juliol i agost
20.15 i 21.30 h
De pressa!
Una aproximació a la exposició “Contratemps”; una experiència sobre el temps en què l’espectador és el protagonista.

Dimecres 2 i 9 de juliol
20 i 22 h
El musical participatiu. CONCERT
El musical participatiu presenta temes de les grans produccions que ha donat el teatre musical més recent, de la mà d’un cor de més de 100 cantants aficionats, Mariona Castillo i Jordi Vidal com a solistes vocals, Óscar Peñarroya en la direcció musical, i Xavier Casan en la direcció escènica.
21 h
Cinema a dues mans. CONCERT
Un concert de piano que aproxima a l’espectador a la música del cinema des del punt de vista del compositor. Sentir una escena, un argument, un personatge tal com el compositor els va a idear. S’interpretaran peces de Rachel Portman, Elmer Bernstein, John Williams i Michael Nyman, entre d’altres.
A càrrec de Xavier Torras, músic i compositor

Dimecres 16 de juliol
20.30 h
La Força.TEATRE
La Força és el títol rotund amb que la directora Glòria Rognoni, busca un any més, demostrar la força i capacitat dels actors i actrius del Grup de Teatre Social, tots ells amb discapacitat intel·lectual.
21 h
Waiting time / Wasting time
INTERVENCIÓ SONORA AL VOLTANT DE L’EXPOSICIÓ “CONTRATEMPS”
Fito Conesa, amb la col·laboració de Kludge, reinventa la seva obra present a l’exposició “Contratemps”, musicalitzant els temps d’espera com a estratègia evasiva.
22 h
Actress.CONCERT D’ELECTRÒNICA
Actress és l’àlies més conegut de Darren J. Cunningham. Músic, dissenyador sonor, i creador de nous conceptes que han redefinit la música electrònica contemporània.

Dimecres 23 de juliol
Nit de circ. MOSTRA
Els alumnes de l’Escola de Circ Rogelio Rivel presenten les seves propostes més innovadores en un espectacle que recorrerà diversos espais de CaixaForum.
Carrers modernistes: 19 i 22.15 h
Vestíbul: 19.30 i 20.45 h
Pati anglès: 20 h
Auditori: 21 h

Dimecres 30 de juliol
20 h
Best of you. DANSA
Un espectacle de música i dansa on els tres intèrprets viatgen per una partitura de tensions acumulades, buscant, a poc a poc, l’alleujament.
La Intrusa: Virginia García i Damián Muñoz,Clara Peya, piano
21.30 h
Ray Lema. CONCERT
Un dels artistes més innovadors i creatius d’Àfrica, que passa dels enclavaments tribals del Zaire als carrers electritzants d’Europa. Un camí tumultuós que ha consolidat la seva grandesa artística.