BESTIAL CANON, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) inaugura l’exposició “Bestial Canon” de Xan Medina i Kinki Texas el proper dissabte 28 de juny a les 19h. La inauguració es presenta amb concert a les 21h d’Andreu Martínez Trio, indie rock de tall intimista i arrels nordamericanes. Entrada Lliure.

L’exposició “Bestial Canon” presenta les darreres obres de Xan Medina i Kinki Texas, dos artistes provinents del Berlin més transgressor, per primera vegada junts a Barcelona y a LACONTRA. Obres embolicades en una zoologia perversa, provocadora i, a la vegada, onírica i massa humanitzada com per a deixar a l’espectador indiferent.

Xan Medina, artista andalús resident a Berlin, ens proposa una obra original, provocadora però intimista. La seva obra reflexa un interès constant per una fauna que bé podríem lligar amb el gènere literari de la faula: en tots dos ambients trobem animals-personatges de gran riquesa imaginativa i psicològica. Xan Medina exterioritza a través de la seva elegant pinzellada un ric i colorit món interior. Les seves imatges composen un diari personal on els extrems conviuen admirablement: la bondat i l’abjecte, la bellesa i l’escatològic, el joc i la tragèdia, la infantesa i el terror.

http://xanmedina.blogspot.com.es/

Kinki Texas, artista berlinès, ens introdueix en el seu univers personal “Kinki Texas Space” on cavallers, zombie cowboys, guerrers clonats, cossos esquelètics i altres fosques figures animals regiren un llenguatge visual gairebé històric en formes fragmentades i violades. Caràcters sutils i estridents alhora complementen els motius superposats en els seus dibuixos. A l’exposició « Bestial Canon”, per primera vegada i de forma exclusiva, Kinki Texas mostra dibuixos del seu darrer bestiari.

http://www.kinki-texas.com/

L’exposició es podrà visitar del 28 de juny al 27 de juliol. Entrada Lliure.

L’exposició “Bestial Canon” s’inaugura amb el concert d’Andreu Martínez Trio a les 21h. Rock de tall intimista i arrels nordamericanes que també es passeja pel pop, jazz i blues, sota el mantell d’una veu suau i de profunditats anímiques.

https://www.facebook.com/andreu.martinez1

http://ca.wikipedia.org/wiki/Andreu_Mart%C3%ADnez

Entrada Lliure

Organitza: LaconArt Generador Ocasional de Eventos
LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art
Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble-sec, 08004 (Barcelona)

Comments are closed.