FESTA DE L’ESPORT DE SANTS-MONTJUÏC

La Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc, organitzada pels programes esportius de Sants 3 Ràdio, va celebrar dimecres la seva onzena edició en un acte de reconeixement a totes les entitats esportives del barri que es va fer al Teatre de Sant Medir davant unes tres-centes persones. Abans d’iniciar l’entrega de premis, Núria Feliu, cantactriu santsenca, va dirigir unes paraules per tal de relacionar l’esport i el país. Núria Feliu va anunciar: ‘’L’any 1992, per les Olimpíades, un grup de gent vam exigir que volíem seleccions catalanes; perquè ja està bé que els esportistes hagin de passar per una bandera que no és la seva i un himne que no és el seu’’ Feliu, va relacionar les seves peticions amb paraules de l’escriptor Josep Miquel Servià: ‘’Nosaltres solament exigim ser qui som.’’

Seguidament, diverses autoritats dels nostres barris van pujar a l’escenari, per tal de lliurar els premis als guanyadors. Hi van assistir: Jordi Martí, regidor del Districte; Ester Capella, senadora d’ERC; Jose Antonio Calleja, conseller portaveu del PP al Districte; Cristofol Ortolà, conseller portaveu d’ICV-EUiA al Districte; Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Lluís Maté, president de Font de la Guatlla; i Enric Sobirà, rector de la parròquia de Sant Medir.

Durant l’acte, es van entregar diversos premis: al màxim golejador de futbol del Districte per Sergio Navarro de la U.E.Sants i Joycie Aulespia de l’APA Poble-sec; al millor jugador per Picolo també del Sants; i al porter menys golejat, per Oscar Soler del Dinàmic Batlló. Pel que fa al futbol sala, el màxim golejador va ser Sergio de la UE Sants i Natàlia del Màgic Sants. En bàsquet els màxims encistelladors van ser Xavier Lagunas del BAM i Laura Rodríguez del mateix club hostafranquí. En watterpolo es van guardonar a Laura Vicente i Germán Ignacio del Mediterrani.

També es va premiar al millor equip de la temporada, pel JAC Sants; a l’equip revelació d’aquest any per l’ascens de la U.E Sants i pel BAM Femení; a l’equip més regular pel Màgic Sants Femení i es va fer un reconeixement als aniversaris del Dinàmic Batlló de la Bordeta i l’APA Poble-sec.

Com cada any, es va lliurar un guardó especial en reconeixement a esdeveniments esportius realitzats aquest any. Enguany, el premi ha estat destinat al Club de Petanca de Sants pel III Torneig de Petanca Solidària; un esdeveniment en el qual es barrejava el torneig de petanca amb diversos espectacles.

Els altres guardonats de la nit pels èxits esportius aconseguits aquest any van ser pels equips de natació sincronitzada del Club Natació Joan Pelegrí; pel Club Gimnàstica Barcelona; pel Handbol Sants-UBAE; pel tennis taula amb la santsenca Mercè Mañe; el Catalunya Escacs Club d’Hostafrancs i finalment es va fer un reconeixement a la feina de totes les entitats esportives del barri que van recollir un guardó.

Durant l’acte van intervenir, a més dels guardonats, representants polítics i de les entitats dels nostres barris. Enric Subirà, rector de la parròquia de Sant Medir, va afirmar: ‘’L’acte d’avui té un sentit fabulós; Sants 3 Ràdio ha aconseguit cohesionar el moviment esportiu des del Districte. Ha estat una iniciativa de Sants 3 Ràdio magnífica, per això cal felicitar-los’’. A més a més, va afirmar: ‘’La millor imatge de l’esportista és aquell que espera. Esperem guanyar més. Aquest mot de l’esperança dins de l’esport, és el que genera més esperança pels esportistes. Amics i amigues, manteniu l’esperança!’’. Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, va afirmar: ‘’Sou el planter d’aquest nou país que volem fer entre tots, i ho esteu demostrant. Us encoratjo a seguir-vos esforçant’’.

Per concloure l’acte, Jordi Martí, regidor del Districte, va dirigir unes paraules. En primer lloc, va agrair a la Parròquia de Sants Medir l’oferiment de l’espai, i a Sants 3 Ràdio l’organització de l’acte. El regidor felicità a tots els participants i guanyadors, afirmant: ‘’Sou una joia del Districte Sants-Montjuïc. Em sento orgullós de ser regidor d’un districte que està plenament activat’’. A més a més, va remarcar: ‘’El districte Sants- Montjuïc i l’Ajuntament de Barcelona estem al costat de l’esport. I per tant, seguirem ajudant a tots els clubs’’.

Un refrigeri per a tots els assistents va posar el punt i final a una temporada històrica per l’esport dels nostres barris.

Comments are closed.