PENYA BLAUGRANA “LES TRES XEMENEIES”: 5 ANYS

El dissabte 14 de juny, es va celebrar el cinquè aniversari de la Penya Blaugrana “Les Tres Xemeneies” del Poble-sec amb tot un seguit d’actes populars al carrer Piquer, just davant la seva seu, i on hi van participar prop d’uns dos-cents veïns al llarg de tot el dia. En Ramon Borràs, president de l’entitat poble-sequina, explicava que la primera hora i mitja es va dedicar a la realització d’activitats infantils: diversos jocs, concursos de dibuixos, etc, organitzades per un grup de noies de la junta de la penya blaugrana. Seguidament, hi varen arribar la banda i coral “Els Moderns del Poble Sec” i el grup coral del barri veí del Raval “El Picarol”.

Ja a la tarda, hi va actuar la Rosa d’Abril, un altre grup molt animat que va fer batucades. Com era d’esperar, no van faltar els incondicionals Castellers del Poble Sec, que també van ajudar a animar l’acte seguits d’una exhibició de ball country. A partir de les vuit es van donar per acabades les actuacions i es van començar a preparar les taules pel sopar amb barbacoa.

A més a més, durant la jornada d’aniversari es va comptar amb l’assistència de Jordi Martí, regidor del Districte Sants-Montjuïc; Elvira Pou, directiva del Consell Consultiu de la Penya Barcelonista; i Lluís Martínez, president de l’Unió de Veïns del Poble-sec. La celebració va concloure amb un ball amb “El Petit Clan”, un grup musical que va a animar a tot el barri a ballar.

Actualment la Penya Blaugrana agrupa més de 140 socis. Malgrat que a causa de la crisi s’han perdut socis respecte altres anys, el resultat segueix sent grat i convincent; i els socis es mantenen fidels a la penya del barri.

Comments are closed.