BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. MEMÒRIA DE 2013

Acompanyem enllaç de la memòria d’activitats de Bona Voluntat en Acció de l’any 2013.

El passat 2013 Bona Voluntat en Acció ha multiplicat esforços com mai per a poder donar resposta a aquestes necessitats del veïnat del barri del Poble-sec i les seves rodalies. L’activitat de l’entitat ha augmentat en un any un 30%, passant de 10.466 usos el 2012 a 13.562 el passat 2013. Més formació, més taller laboral, més aliments i roba repartits, i, el més important, hem quasi duplicat el nombre d’insercions laborals respecte l’any anterior, passant de 46 a 81 aquest 2013. La feina del voluntariat ha estat importantíssima, com també ha estat primordial l’obtenció de recursos econòmics, principalment per part de ciutadans i empreses que, amb les seves donacions, han possibilitat el creixement del projecte fins a l’estadi actual.

Tot i aquests esforços i resultats, totalment necessaris, som conscients que si no es modifica el model i les condicions socials i econòmiques del nostre país els ciutadans maldarem per tirar endavant dignament els nostres projectes vitals. Així doncs ens queda sempre una doble lectura: lluitar per la inserció social i laboral dels nostre veïnat i alhora ser conscients de les causes estructurals de la pobresa i la desigualtat.

Gràcies al suport de tots, hem pogut seguir donant resposta a veïns i veïnes del barri del Poble-sec i rodalies en risc d’exclusió social!

Memòria en català: http://issuu.com/bonavoluntat/docs/memoria2013v.cat

Memòria en castellà: http://issuu.com/bonavoluntat/docs/memoria2013v.cast

Comments are closed.