LA SOCIETAT CORAL ELS MODERNS DEL POBLE-SEC SURT AL CARRER PER PASQUA GRANADA

Amb l’arribada de la segona Pasqua, la Societat Coral Els Moderns del Poble-sec van sortir al carrer el passat divendres amb un cercavila on es cantaven caramelles. “Avui és l’acomiadament que fem al barri, fent una cercavila i tirant petards fins dilluns que fem la festa gran, un espectacle pirotècnic amb cascades de foc i nosaltres passem per sota”, diu en Sergi, membre d’aquesta entitat fundada l’any 1926. Un altre membre de la Societat Coral afegia: “És una festa molt popular que es fa de tota la vida per Pasqua Granada i una festa molt moguda per tot el barri” i “cada any fem aquesta sortida per què no es perdi la tradició”

Molts veïns del barri van apropar-se per veure les caramelles que es feien pels carrers del barri per celebrar els dies previs a la segona Pasqua. A mitja tarda el públic, entre ell moltes famílies amb nens, omplia la Plaça del Sortidor, on un veí comentava: “Aquesta festa s’ha de potenciar molt més a nivell de barri i d’entitats”.

Al final del cercavila, una de les cantaires ens explicava “Abans hi havia moltes corals, però ara se’ns en va la gent, es fan gran”. En relació a com se sent al final de la cercavila afegia: “Sento una gran emoció, ja que de petita ho havia viscut amb el meu pare, i llavors ho porto a la sang, com tots”. Finalment, va donar un missatge per atreure a la gent a aquesta cercavila dient: “És una cosa molt bonica, la música i l’espectacle fa viure a la gent”

Comments are closed.