Daily Archives: 12 de juny de 2014

FCVS ESCOLA DE FORMACIÓ – ACTIVITATS

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ens passa la relació de les activitats de la seva Escola de Formació, per aquest estiu.

Podeu veure’n tota la informació si seguiu el vincle del web adjunt.

LA SOCIETAT CORAL ELS MODERNS DEL POBLE-SEC SURT AL CARRER PER PASQUA GRANADA

Amb l’arribada de la segona Pasqua, la Societat Coral Els Moderns del Poble-sec van sortir al carrer el passat divendres amb un cercavila on es cantaven caramelles. “Avui és l’acomiadament que fem al barri, fent una cercavila i tirant petards fins dilluns que fem la festa gran, un espectacle pirotècnic amb cascades de foc i nosaltres passem per sota”, diu en Sergi, membre d’aquesta entitat fundada l’any 1926. Un altre membre de la Societat Coral afegia: “És una festa molt popular que es fa de tota la vida per Pasqua Granada i una festa molt moguda per tot el barri” i “cada any fem aquesta sortida per què no es perdi la tradició”

Molts veïns del barri van apropar-se per veure les caramelles que es feien pels carrers del barri per celebrar els dies previs a la segona Pasqua. A mitja tarda el públic, entre ell moltes famílies amb nens, omplia la Plaça del Sortidor, on un veí comentava: “Aquesta festa s’ha de potenciar molt més a nivell de barri i d’entitats”.

Al final del cercavila, una de les cantaires ens explicava “Abans hi havia moltes corals, però ara se’ns en va la gent, es fan gran”. En relació a com se sent al final de la cercavila afegia: “Sento una gran emoció, ja que de petita ho havia viscut amb el meu pare, i llavors ho porto a la sang, com tots”. Finalment, va donar un missatge per atreure a la gent a aquesta cercavila dient: “És una cosa molt bonica, la música i l’espectacle fa viure a la gent”

JORNADES OBERTES SOBRE TEMES LABORALS

El pla d’acollida POBLE-SEC PER A TOTHOM organitza, fins al 20 de juny, diverses jornades el voltant de diversos temes laborals:

ORIENTACIÓ LABORAL PER A ADULTS: 7-2, 14-3, 9-5 i 13-6, a les 11h.

NÒMINES, CONTRACTES I QUITANCES: 14-2 i 16-5, a les 19.30h

NOVA LLEI DE SERVEI DOMÈSTIC: CANVIS I TRÀMITS: 21-3 i 20-6, a les 19.30h.

LA SALUT EMOCIONAL EN EL NOSTRE DIA A DIA: 21-2 i 23-5, a les 11h; i també 25-3, a les 19.30h.

Totes les sessions es fan al Centre Cívic del Sortidor, plaça del Sortidor, 12

Podeu ampliar la informació en el fitxer pdf adjunt i trucant al Casal Concòrdia (Tel 93-324.85.38)