NOVA LLAR DE L’AFECTAT D’ESCLEROSI MÚLTIPLE, AL POBLE-SEC

L’Associació Catalana La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple d’Hostafrancs ja té el nou local cedit pel Districte de Sants-Montjuïc. Situat al principi del Passeig de l’Exposició, al barri de Poble-sec, l’equipament compta amb un espai d’uns 500 metres quadrats distribuïts en dues plantes.

Blas Membrives, president de l’associació, comenta “Per fi tindrem un lloc més adequat que el que tenim ara” i afegeix que aquest nou local és “un espai més gran” però “una mica lluny per nosaltres”. Tot i la nova ubicació, des de La Llar estan molt contents de com serà la seva nova seu, “l’Ajuntament l’ha posat molt bé” destaca Membrives.

Blas Membrives comenta també, que el local està encara per equipar i cal fer tot l’interior. Per la seva part ells ja han comprat el material de fisioteràpia i rehabilitació necessaris, així com el d’oficina. Tot aquest material està valorat en uns 100.000 euros, afegeix Membrives. A diferència de com passa en el local actual, cada activitat es farà en el seu lloc, el que els permetrà treballar “molt més ràpid i amb moltes més facilitats”.

Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc, explica que la cerca del local no ha estat fàcil, ja que calia que aquest complís certes característiques. Jiménez ha explicat que l’espai escollit és un dels locals que construeix el Patronat Municipal d’Habitatge, després els cedeixen a l’Ajuntament per un lloguer que s’estableix en un conveni i aquest en pot fer ús.

Pel que fa al lloguer que hauran de pagar des de l’associació, Jiménez ha remarcat que es tracta d’un valor simbòlic, un cànon de 650 euros l’any. El gerent del Districte també ha quantificat el cost de les obres d’adequació en uns 400.000 euros, aproximadament. Està previst que el trasllat es pugui fer d’aquí a un any, ha matisat Jiménez.

Comments are closed.