EL CENTRE CULTURAL ALBAREDA SEGUIRÀ AMB GESTIÓ MUNICIPAL

Tot i el compromís que la gestió del Centre Cultural Albareda es faria a través de la societat civil del barri del Poble-sec finalment el Districte ha optat per la gestió municipal d’aquest equipament inaugurat el novembre del 2012. Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc, explica que s’ha posat en concurs la prestació de la gestió del centre, tot i que la direcció seguirà sent municipal. És a dir, serà un funcionari de l’ajuntament qui es faci càrrec de la direcció. En canvi, els equips de dinamitzadors i l’equip auxiliar seran posats a concurs públic. L’empresa que el guanyi serà l’encarregada de contractar aquest personal. Aquesta contractació inclou “dos dinamitzadors, un generalista i l’altre especialista en música, ja que el centre d’Albareda estava especialitzat en això; uns informadors i un auxiliar polivalent”, concreta Jiménez.

Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, comenta: “Esperem que algun dia tinguem la gestió cívica perquè creiem que és el futur de les entitats i del veïnat en general, el veí ha de gestionar els equipaments públics que té al voltant d’on viu.” I afegeix, contrariat, que “aquesta legislatura s’acabarà i el tema de la gestió cívica quedarà pendent”.

Tot i això, segons explica Jiménez, hi haurà un consell rector en el qual hi participaran les entitats del barri. El concurs està previst que es faci abans de l’estiu, d’aquesta manera al mes d’agost ja es podrien contractar els serveis.

Comments are closed.