BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ DEMANA LLIBRES I VOLUNTARIS PER A LA DIADA DE SANT JORDI

El proper 23 d’abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi, Bona Voluntat en Acció participarà novament en la venda de llibres de segona mà, en un estand que tindrem a la Plaça dels Ocellets, a la confluència del carrer Blai amb l’avinguda Paral·lel.

És per això que estem fent una crida a totes les persones voluntàries i col·laboradors/es que vulgueu participar i estar una estoneta a la nostra parada i també, com no, per a comprar tots els llibres que vulgueu.

Com en d’altres ocasions hem establert diferents torns de màxim 4 persones per tal d’organitzar-nos millor. Són els següents:
9 a 11h
11 a 13h
13 a 15h
15 a 17h
17 a 19h

Si esteu interessats en participar-hi, us demanem que ens indiqueu per correu electrònic a info@bonavoluntat.org el torn que us aniria bé fer, el vostre nom i telèfon de contacte.

Aquest cop SI que NECESSITEM LLIBRES. N’hem rebut alguns, però ens en falten uns quants més. Així que, si teniu llibres actuals en bon estat, els podeu portar al nostre local, de dilluns a divendres, de 9 a 15h i de 16 a 20h. Us pregaríem que abans de portar-los ens aviséssiu prèviament, no fos cas que ens n’arribin massa. Estem oberts per setmana santa.

Recordeu que tot el que recaptem ens ajudarà per seguir endavant amb el nostre projecte!, si no podeu assistir-hi i voleu fer una donació ho podeu fer directament al nostre compte corrent.

Esperem que la diada de Sant Jordi sigui tot un èxit!

Bona Voluntat en Acció
c/ Roser, 99 baixos
Tel. 93 441 93 61

Comments are closed.