Daily Archives: 7 d'abril de 2014

UNINT RETALLS DE SOLIDARITAT

SORTEIG SOLIDARI EN BUSCA DE RECURSOS DEL PROJECTE ACOMPANYAMENT A LA GENT GRAN

Unint retalls de solidaritat es una campanya de suport pel projecte Acompanyament a la Gent Gran, de la Coordinadorad’Entitats del Poble-sec.

El que volem aconseguir són diferents tipus de col·laboració per aquest projecte mitjançant els sorteig d’aquests cobrellit de patchwork fet a mà.

El patchwork, del qual està fet el cobrellit, és una tècnica de costura que consisteix a cosir els trossos de diferents teles, creant un nou disseny, tal i com podeu observar en les següents fotos de la creació d’aquest cobrellit.

Aquest cobrellit ha nascut com una iniciativa de varies aportacions particulars de materials, de forma desinteressada, així com la donació d’usuàries del projecte Acompanyamenta la Gent Gran.

El disseny i la creació d’aquest cobrellit ha estat possible gracies a la participació de les dones de 4 Racons que, amb molt d’amor, han dissenyat i fet 100% a mà, el més bonic i solidari cobrellit de patchwork.

Us animem a que participeu, escollint una forma de participació que us oferim i que trobareu en el següent link, així com tota la informació referent a aquesta iniciativa:

UNINT RETALLS DE SOLIDARITAT
http://acompanyamentalagent.wix.com/retallsdesolidaritat

Hi podeu participar del 17 de març fins el dia 14 d’abril de 2014. Molta sort pel dia del sorteig, que serà el dimecres 16 d’abril de 2014!