30/3/14 DOWN URBAN BARCELONA – AFECTACIONS DEL TRÀNSIT

Amb motiu del Down Urban i la Festa sobre Rodes, passem a detallar-vos la informació:

Down Urban i Festa sobre Rodes (30 de març)

El Down Urban (DUB) és una competició de pilots de descens en bicicleta de primer nivell, puntuable pel rànquing mundial. De 8 a 15h

La Festa sobre rodes és un espai on gent de totes les edats pot participar de manera lliure en les activitats vinculades al món de la bicicleta i els patins, de diferents formats, de manera lúdica i esportiva, tant per aprendre noves tècniques, com per provar circuits o vehicles. Es tracta d’activitats obertes. De 10 a 17h

Itineraris:

Down Urban consta de dues proves (s’adjunta plànol):

• Descens internacional, descens pels trams d’escales de l’Eix Monumental, amb sortida de l’av. de l’Estadi i final a la pl. Carles Buïgas.

• Dual Slalom, proba d’eliminació per parelles en el mateix circuït però en un tram més curt. Amb sortida del Mirador de Palau Nacional i final a Carles Buïgas.

Per tal de permetre el pas dels vianants d’una banda a l’altra de les zones per on discorre la cursa, l’organització establirà dos ponts, un al Mirador del Palau Nacional i l’altre al pg. Jean de Forestier. El recorregut de la competició serà per la part superior del pont i els vianants podran travessar per sota, a nivell de carrer.

Festa sobre Rodes:

Es realitzarà a les esplanades de la places Carles Buïgas, Josep Puig i Cadafalch i davant del pavelló Mies van der Rohe.

Prohibició d’estacionaments

Es prohibiran els estacionaments, des de les 08.00 hores del divendres 28 fins a les 17.00 hores del diumenge dia 30 de març a Pl. Carles Buïgas, tota la zona de terra que envolta el pavelló d’Itàlia.

Es prohibiran els estacionaments, des de les 08.00 hores del dissabte 29 fins a les 17.00 hores del diumenge dia 30 de març a Pl. Josep Puig i Cadafalch, tota la plaça.

Es prohibiran els estacionaments (inclús motos en vorera), entre les 06.00 i les 14.00 hores del diumenge dia 30 de març a Av. de l’Estadi (costat muntanya), entre pg. Olímpic i l’esplanada ubicada just enfront del gual d’accés a l’Anella Olímpica entre les Piscines Picornell i el Jardí d’Aclimatació.

Talls de trànsit

Des de les 08.00 fins a les 14.00 hores, s’impedirà l’accés de vehicles a l’av. dels Montanyans, entre el pg. Santa Madrona/Mirador del Palau Nacional i l’esplanada dels estacionaments esglaonats del MNAC.

Els vehicles podran accedir als d’estacionaments esglaonats (mentre no ho impedeixi l’aglomeració de públic) per la pl. Sant Jordi / av. Montanyans.

Comments are closed.