Daily Archives: 1 de març de 2014

PATIS OBERTS AL DISTRICTE DE SANTS-MONTJUÏC

Al Poble-sec, l’ESCOLA CARLES I, passeig de l’Exposició, 1

Horari d’hivern: dissabtes i diumenges, d’11 a 14h.

Horari d’estiu: dissabtes i diumenges, de 17a 20h.

La Fundació Esport i Lleure ens fa arribar les noves dinamitzacions que es duran a terme entre el 1 de març fins al 13 d’abril dins del Programa de Patis Escolars Oberts en el vostre districte. A més, comuniquen la informació dels horaris del nostre districte i les escoles/instituts que disposen de PATIS ESCOLARS.

Us convidem a participar-hi, ja que l’obertura i l’aprofitament dels patis va dirigit a tothom: infància, adolescència, famílies, entitats, agrupacions socials, esplais, entitats veïnals, jubilats/des. TOTHOM és benvingut i benvinguda.

Els patis escolars de la ciutat s’obren com a espai d’ús públic fora d’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolar.

L’obertura dels patis al barri vol optimitzar l’ús dels centres escolars potenciat la seva vessant educativa i de relacions social i de lleure en un context segur i de proximitat tant per als infants, joves i famílies.

Cada pati escolar obert compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

Als patis escolars oberts es realitzen activitats de dinamització educativa de tipus esportiu, artístic i en família. Aquestes activitats són obertes i gratuïtes al barri.

DIA 1 DE MARÇ – AFECTACIONS AL TRÀNSIT AMB MOTIU DE LA RUA DE CARNAVAL

Dia 1 de març de 2014

Afectacions de la Rua de Carnaval del Poble-sec, organitzada pel Comissionat de Participació Ciutadana i Associacions de l’Ajuntament de Barcelona.

Recorregut: Av. Francesc Ferrer i Guàrdia i av. Ma Cristina, fins a l’altura de la pl. de l’Univers. La formació de la Rua tindrà lloc a l’av. Francesc Ferrer i Guàrdia, entre la pl. sant Jordi i el c. de la Foixarda.

Circulació: A partir de les 16 h es procedirà al tall de trànsit de l’av. Francesc Ferrer i Guàrdia, entre Mèxic i pl. Sant Jordi. També es tallarà l’av. Maria Cristina, que no afectarà a la parada de taxis que hi ha entre pl. Espanya i les Torres Venecianes.

Transports:
-Línies de bus afectades que es desviaran o se’n limitarà el recorregut: 13 i 150.
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització del metro en els desplaçaments als llocs on es portaran a terme les diferents activitats programades per Carnaval.
Dissabte, el servei de metro funciona ininterrompudament durant tota la nit.