Daily Archives: 27 de febrer de 2014

JA ÉS AQUÍ EL CARNAVAL DEL POBLE-SEC

Del 27 de febrer al 5 de març, el nostre barri celebra el seu carnaval. podeu conèixer tots el actes en el díptic adjunt.

LA CUINA DEL MÓN 2014 COMANÇA A ESCALFAR FOGONS

Mitjançant aquest escrit us informem que La Cuina del Món 2014 ja ha començat a escalfar fogons!

Com molts de vosaltres sabeu, La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona que gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Es tracta d’una trobada intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.

En aquest moment estem iniciant la selecció dels 30 alumnes que participaran en el curs i creiem que aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que estan participant a les vostres entitats.

La mostra gastronòmica La Cuina del Món 2014 es celebrarà els dies 4 i 5 de juliol i pretén ser la culminació d’un procés de formació i participació que comença amb un Curs de Tècniques de Cuina que es realitza els dissabtes pel matí de 10 a 13:30h al CC EL SORTIDOR (Plaça del Sortidor, 12) amb el següent calendari:

Del 5 d’abril fins al 28 de juny (dotze sessions, dos dissabtes sense classe): Curs de Tècniques de Cuina, com treballar a la cuina d’un restaurant i com realitzar menjars per a col·lectius.

30 de juny i 1, 2 i 3 de juliol: elaboració dels plats Pràctiques del curs .

4 i 5 de juliol: Participació durant la mostra gastronòmica.

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 3 i 10 de març a les 18h a la sala d’actes del Centre Cívic EL SORTIDOR (Plaça del Sortidor, 12).

Si coneixeu cap persona interessada en participar a la Cuina del Món 2014 podeu fer-nos arribar el seu nom, telèfon, i país d’origen. Els requisits d’accés al curs són ser major d’edat, parlar castellà o català i estar motivat per la cuina i la gastronomia.

Per a més informació sobre aquest projecte podeu trobar-nos de dilluns a divendres de 16h a 20h al telèfon 615 93 71 43 o a cuinadelmon@gmail.com.

Coordinació La Cuina del Món
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
Elkano, 24 bx – 08004 Barcelona
93 329 99 52
cuinadelmon@gmail.com