NOVES RESTRICCIONS PER LES OBRES AL PARAL·LEL

Dins de les obres que l’Ajuntament porta a terme a l’avinguda Paral·lel per a la construcció d’un nou col·lector i l’ampliació del dipòsit d’aigües freàtiques existent, a partir del 13 de febrer s’ocuparà la plaça de la Bella Dorita, es desviarà el trànsit pel carrer Nou de la Rambla (habilitant-lo en doble sentit) i es tallarà l’accés de l’avinguda Paral·lel als carrers Fontrodona i Roser.

El carrer Fontrodona es mantindrà tallat del 13 de febrer fins a finals de juny. El trànsit es desviarà per Nou de la Rambla per dur a terme l’ampliació del dipòsit d’aigües freàtiques i l’execució del tram de col·lector que connectarà el nou col·lector que s’està executant a Paral·lel amb el col·lector de Vila i Vilà.

Durant aquests treballs també s’ocuparà la plaça de Bella Dorita, en dues fases. Fins al 9 de març s’ocuparà l’espai de la plaça entre els carrers Roser i Fontrodona, i es tallarà el tram de Fontrodona entre avinguda Paral·lel i Vila Vilà. Els vehicles es desviaran per Nou de la Rambla, on s’habilitarà un doble sentit de circulació, mantenint l’aparcament, entre Paral·lel i Vila i Vilà. També s’habilitarà un canvi de sentit a Vila Vilà en el tram entre Fontrodona i Nou de la Rambla.

A partir del 9 de març, s’ocuparà la resta de la plaça, a l’espai comprès entre els carrers Roser i Salvà, deixant un pas per travessar la plaça pel mig de les dues ocupacions d’amplada mínima de tres metres, i un pas de mínim de 2 metres per la vorera de Vila i Vilà entre els carrers Salvà i Roser.

També a partir del 9 de març, s’ocuparà entre els carrers Salvà i Poeta Cabanyes per actuar sobre l’actual col·lector que discorre pel costat Sants–Montjuïc de Paral·lel.

Per realitzar tots aquests treballs es retiraran els exemplars d’arbres afectats situats a la plaça de la Bella Dorita, al costat Eixample del Paral·lel i al costat Sants-Montjuïc entre els carrers Margarit i Salvà. L’arbrat es reposarà un cop es finalitzin els treballs i es reurbanitzi la superfície.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

Comments are closed.