Daily Archives: 24 de gener de 2014

UN PRIMER PREMI DE LA LOTERIA NACIONAL CAU AL POBLE-SEC

L’administració de loteria número 11.555 situada al carrer Vilà Vilà 97, al barri del Poble-sec, ha repartit el primer premi de la loteria nacional celebrat el passat dissabte 18 de gener. El premi reparteix 100.000 euros per dècim i n’han venut un total de vint.

Alguns dels guanyadors que s’han apropat fins a l’administració a explicar que havien guanyat són clients habituals. “Tenim dos clients fixes que vénen cada setmana a buscar-lo”, explica Gemma Menor, venedora del local. D’altres són dels que venen cada setmana i alguns de menys habituals han passat també per l’administració per avisar que han guanyat el premi, mentre que d’altres encara no sap qui són.

Menor comenta que per ara hi ha hagut un augment directe de les vendes i l’administració seguirà treballant amb els mateixos números, tot i que no descarten demanar-ne més si veuen que augmenta la demanda a l’establiment.
 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

OBERT EL PERÍODE DE SOL·LICITUD DE SUBVENCIONS DEL DISTRICTE

Les entitats dels barris de Sants-Montjuïc tenen temps fins el 6 de febrer per presentar les sol·licituds a les subvencions del 2014 que atorguen l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc. Tot i això, Francesc Jiménez, gerent del districte de Sants-Montjuïc, comenta: “Jo recomanaria que no ho deixin pels darrers dies ni per la darrera hora”. Assegura que així “les entitats seran més ben ateses i si hi ha algun problema es podrà solucionar dins del termini i s’evitaran sorpreses desagradables”.

Les subvencions es distribueixen en funció d’àrees temàtiques: algunes es donen des de l’ajuntament i d’altres des dels districtes. En aquest cas, les que es donen des del districte corresponen a les activitats d’acció comunitària, temps, conciliació i afers religiosos; promoció a persones amb discapacitat; aquelles relacionades amb la cohesió social, l’associacionisme i el voluntariat; el foment del valor social i cultural; i les que afavoreixen la cooperació amb el sector públic, el sector no lucratiu i el sector privat.

Per a que les entitats puguin rebre les subvencions han de complir una sèrie de requisits com per exemple està constituïdes degudament i tenir la seu social a Barcelona, i sinó especificar-ho, haver justificat qualsevol subvenció atorgada anteriorment per l’ajuntament –“això és molt important”, puntualitza Jiménez –o estar al dia de les obligacions tributàries, entre d’altres. Tots els detalls dels requisits, les àrees i els procediments s’han explicat aquest vespre en una reunió amb les entitats del districte.

Enguany el Districte de Sants-Montjuïc ofereix un total de 341.617 euros en concepte de subvencions a les entitats. Això representa un augment del 9% respecte el 2013 que es van donar 311.000 euros.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->