Daily Archives: 18 de gener de 2014

CENTRE CULTURAL ALBAREDA. ACTIVITATS D’HIVERN DE 2014

Totes les activitats programades al Centre Cultural Albareda per al primer trimestre de 2014, les podeu conèixer, si seguiu el vincle del web adjunt.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

TERRASSES I VETLLADORS DE BLAI I DEL PARAL·LEL

Els carrers Blai i Blesa, avinguda Paral·lel i plaça d’Osca tindran una ordenança singular per terrasses i vetlladors

La plaça d’Osca, els carrers Blai i Blesa i l’avinguda del Paral·lel tindran una ordenació singular de les terrasses i vetlladors de bars i restaurants segons la nova ordenança municipal que es va aprovar el passat mes de desembre. Un dels principals objectius de la nova normativa, segons explica Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc, és “unificar les diferents normatives existents”. Tot i això, també preveu que algunes zones –dues per districte de mitjana i algunes més d’àmbit de ciutat– tinguin una normativa especial que determini quins són “els paràmetres d’ocupació de les terrasses en un àmbit determinat”. Així, es preveu, segons explica Jiménez, “adequar l’ocupació de l’espai a les seves característiques específiques”.

Als carrers Blai i Blesa i a l’avinguda Paral·lel, el president de l’Associació de comerciants del Poble-sec – Paral·lel, Manel Tort, considera que per ara “és massa d’hora per donar una primera valoració”. Tot i això, deixant de banda els espais singulars, considera que en el conjunt del barri “no seria una mala ordenança”. Pel que fa a les zones singulars explica: “Hi ha un grup de treball que està treballant intensament amb el Districte per trobar la millor solució.”

A la plaça d’Osca els bars i restaurants també estan treballant per constituir-se en associació. De moment, Sergi Fernández, responsable de dos dels locals de la plaça, comenta que per ara encara no saben com es concretarà l’ordenança singular perquè estan pendents de reunir-se amb el districte. Tot i això, no creuen que els pugui afavorir perquè la plaça ja té una normativa específica des del gener del 2013 que consideren que no els afavoreix: “Nosaltres sempre hem estat per sota dels competidors”, diu Fernández. Explica que ells han de tancar la terrassa massa aviat per servir sopars i això fa que la gent decideixi directament anar a una altra zona. “Ens ha baixat el volum de feina en general”, diu. Tot i això, admet: “No sabem com sortirà l’ordenança singular.”

ORDENANÇA DE TERRASSES
 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->