XAVIER TRIAS VISITA EL NOU CENTRE DE SERVEIS SOCIALS DEL POBLE-SEC

L’11 de desembre es va posar en funcionament al barri del Poble-sec un nou centre de serveis socials al carrer Roser que avui l’alcalde de la ciutat ha visitat acompanyat de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i del regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí.. De fet, es tracta del trasllat del centre que hi havia a la plaça del Sortidor a un nou espai . Per això, l’alcalde ha destacat que “el personal fa molt temps que hi treballa” i per tant representa una dignificació del servei i del lloc de feina. Ha assegurat que el nou centre ofereix “uns espais lògics i necessaris que fan que qui hi treballa ho faci amb més satisfacció”.

El nou centre compta amb 22 professionals que donaran atenció 51.604 habitants dels barris del Poble-sec i de Font de la Guatlla. Es tracta de 620 metres quadrats distribuïts en tres plantes i ha representat una inversió de 1.372.823 euros. Segons ha comentat l’alcalde aquest matí la despesa social seguirà sent una prioritat durant el 2014 vehiculada no només a través dels centres de serveis socials sinó amb un conjunt de mesures i serveis que tenen com a objectiu final que les persones que els requereixen es puguin incorporar al mercat laboral i deixin de necessitar atenció.

Per això, una altra de les línies de treball en atenció social, ha dit Xavier Trias, és la construcció d’habitatge social “perquè hi hagi convivència, perquè hi hagi cohesió social”. Ha assegurat, però, que l’ajuntament no comprarà habitatges ocupats, sinó vivendes que estiguin desocupades per oferir-les a bon preu a les famílies que les necessiten.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

Comments are closed.