XERRADES DE LA GUÀRDIA URBANA, AMB CONSELL DESTINATS A LA GENT GRAN

No obrir la porta a desconeguts, no mostrar les joies o vigilar quan sortim d’una entitat bancària són alguns dels consells de seguretat que la Guàrdia Urbana va donar a la gent gran en la xerrada que van organitzar aquest dijous al centre cívic El Sortidor, al Poble-sec. “Ha estat molt instructiva per tots”, considera el Christian, l’agent que s’ha encarregat de donar les explicacions.

La xerrada d’ahir forma part d’una campanya que solen posar ne marxar als voltants de les festes de Nadal i a l’estiu. Els agents, ensenyen als assistents imatges on es mostren les situacions que els poden posar en risc i els expliquen què poden fer per evitar-les. El Christian comenta que han notat que “hi ha més sensibilitat” i explica que parlant amb la gent gran s’han adonat que n’hi ha que s’han trobat en alguna de les situacions que mostren a la xerrada i han sabut com reaccionar gràcies als consells que els havien donat.

No és però el cas del Manel, un dels assistents a la xerrada, que assegura que mai ha estat víctima d’un delicte al barri. Tot i això, considera que xerrades com les d’ahir són molt útils: “Si parem atenció i fem cas dels consells ens evitarem molts disgustos”, diu. Alguns altres dels consells que es van donar ahir són no anar sols al banc, portar la bossa de mà ben agafada i tenir-la sempre controlada o portar només el que necessites.
 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

Comments are closed.