PLA GRÈVOL, DE LA GUÀRDIA URBANA

Com cada any des d’en fa set, durant la campanya de Nadal els Mossos d’Esquadra incrementen la presència en els eixos comercials del districte. Aquest any el pla es va posar en marxa el 2 de desembre i estarà actiu fins el 13 de gener. Al districte se centra en els eixos de Sants, Creu Coberta i com a novetat d’aquest any també cobriran amb especial atenció les àrees comercials de La Marina i del Poble-sec en patrulles mixtes amb la Guàrdia Urbana.

L’objectiu del pla és assegurar unes bones festes de Nadal als ciutadans del districte i prevenir furts, robatoris en els propis comerços i estrebades. Enguany s’incrementen les vigilàncies en els transport de mercaderies i en els top manta, on es doblaran el nombre de controls respecte l’any passat.

Per preparar el Pla Grèvol, des del 16 de novembre i fins al 2 de desembre s’han organitzat xerrades, s’han fet reunions de treball, s’han repartit tríptics amb consells de seguretat i cartells pel comerç amb el lema “Tots els furts i robatoris detectats en aquest establiment seran denunciats”. Per primera vegada, els comerciants i la ciutadania en general podrà consultar els consells al seu mòbil mitjançant un codi QR. Un dels consells que donen és no portar molts diners a sobre ni exhibir-los. “Moltes coses ens passen perquè estem despistats comprant i no pensem que aquestes coses ens puguin passar a nosaltres”, explica el cap de l’ABP de Sants-Montjuïc, Ramon Tomàs.

Però el Pla Grèvol no se centra només en els comerços. Tomàs explica que també es posarà especial atenció en les dates clau de les festes nadalenques com són la nit de cap d’any i la nit de reis, controlant el trànsit a les carreteres i patrullant per evitar baralles i aldarulls.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

Comments are closed.