Daily Archives: 8 de desembre de 2013

LA GUÀRDIA URBANA DETÉ EL PROPIETARI D’UN TALLER IL·LEGAL DE MOTOS AL POBLE-SEC

La Guàrdia Urbana de Barcelona va inspeccionar la setmana passada un taller de motos del barri del Poble-sec. En el moment de la inspecció, els agents van comprovar que el taller estava desenvolupant l’activitat sense els permisos corresponents i que al seu interior hi havia unes 20 motos de cilindrada petita. Els agents van observar també restes d’altres vehicles desballestats i diversos motors de motocicletes.

Els agents van poder comprovar que una de les motos que hi havia dins del taller estava reclamada per robatori i, a més, el número de bastidor no corresponia amb l’original de la matrícula. Aquesta moto havia estat robada al carrer Sicília de Barcelona el mes d’abril d’aquest any. A banda, també van certificar que un dels motors que hi havia dins del taller corresponia a una moto Piaggio sostreta a Santa Cruz de Tenerife l’any 2002.

Amb la inspecció del local també es va detectar que el taller funcionava amb greus deficiències administratives i per aquests motius la Guàrdia Urbana va procedir a identificar el personal del taller i a detenir-ne el propietari per un suposat delicte de robatori de vehicle a motor i falsedat documental.

En aquests moments encara s’estan fent gestions amb diferents marques de motos per esbrinar a quins bastidors corresponen la resta de blocs motors que s’han trobat i així determinar si també han estat sostrets.

Totes aquestes circumstàncies han propiciat també l’obertura d’un expedient administratiu al propietari, on s’ha ordenat el cessament en l’exercici de l’activitat de taller.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->