Daily Archives: 6 de desembre de 2013

CAP D’ANY A L’AVINGUDA DE MARIA CRISTINA

Presenten els actes de celebració del Cap d’Any a l’avinguda Maria Cristina de Sants-Montjuïc

L’esdeveniment de Cap d’Any, promogut per Turisme de Barcelona, comptarà amb un espectacle organitzat per la Fura dels Baus on la música, la pirotècnia i l’aigua de les Fonts de Montjuïc jugaran un paper molt important.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va participar el passat dia 27 de novembre en la presentació dels actes de celebració del Cap d’Any que tindrà lloc a l’avinguda Maria Cristina de Sants-Montjuïc per acomiadar el 2013 i donar la benvinguda a l’any nou. A l’acte l’alcalde ha estat acompanyat per la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart; el president de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; el president del Gremi d’Hotels, Jordi Clos, i el director artístic de la Fura dels Baus, Carles Padrissa, així com els representants de la resta d’organismes i entitats patrocinadors.

Durant la seva intervenció, Trias ha definit l’esdeveniment com “una gran celebració ciutadana, viva, familiar i oberta a tothom”, i ha convidat tothom a gaudir-ne: “Volem que la gent vingui a les Fonts de Montjuïc i ompli l’Avinguda Maria Cristina a donar la benvinguda al nou any”. Ha destacat també que es convertirà en un espai de trobada per acomiadar l’any i començar el 2014 amb “empenta, il·lusió, confiança en el futur, optimisme i una bona convivència”.

L’esdeveniment de Cap d’Any, promogut per Turisme de Barcelona, comptarà amb un espectacle organitzat per la Fura dels Baus on la música, la pirotècnia i l’aigua de les Fonts de Montjuïc jugaran un paper molt important. La gran atracció serà l’aparició de l’Ésser del Mil·lenni, una escultura de ferro gegant que prendrà vida gràcies als Castellers de Sants.

Tot plegat generarà una imatge “molt potent de la ciutat” amb la vocació de ser convertir-se en un esdeveniment de referència internacional com el que ja tenen altres ciutats del món com Sydney, Hong Kong, Londres, París, Singapur i Nova York, entre d’altres, i convertir-se en un gran reclam ciutadà i turístic, segons Trias. A més, hi tindran un paper molt important les noves tecnologies, per promocionar i donar a conèixer la Capitalitat Mundial del Mòbil. D’aquesta manera, els actes aposten per la creativitat i la innovació, però sense oblidar les tradicions, ja que es repartirà el típic raïm entre els assistents gràcies a la col·laboració de Mercabarna.

L’alcalde ha ressaltat que aquest projecte té la voluntat de mantenir-se de cara als propers anys, ja que “ajuda a crear marca” i vincular Barcelona als valors de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar. Una “eina de socialitzacio i de convivència” en la qual no es vendrà alcohol ni se’n promourà el consum d’alcohol, ha remarcat l’alcalde.

Finalment, ha agraït a Turisme de Barcelona, Fira de Barcelona, Gremi d’Hotels, Fura dels Baus i Pirotècnia IGUAL, els patrocinadors -Damm i Telefónica-, TV3 -que farà la retransmissió en directe- i l’Ajuntament de Gavà -que cedeix l’Ésser del Mil·leni- la seva implicació per fer realitat el projecte. “Aquest és un nou repte que comencem amb molta il·lusió, i amb el convenciment que serà tot un èxit gràcies a la implicació de tothom”, ha detallat.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

GUÀRDIA URBANA. NOTA DE PRENSA

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté el propietari d’un taller il·legal de motos del Poble-sec per robatori i falsedat documental.

Podeu llegir la nota de premsa, en el fitxer pdf adjunt.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->