Monthly Archives: desembre 2013

XAVIER TRIAS VISITA EL NOU CENTRE DE SERVEIS SOCIALS DEL POBLE-SEC

L’11 de desembre es va posar en funcionament al barri del Poble-sec un nou centre de serveis socials al carrer Roser que avui l’alcalde de la ciutat ha visitat acompanyat de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i del regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí.. De fet, es tracta del trasllat del centre que hi havia a la plaça del Sortidor a un nou espai . Per això, l’alcalde ha destacat que “el personal fa molt temps que hi treballa” i per tant representa una dignificació del servei i del lloc de feina. Ha assegurat que el nou centre ofereix “uns espais lògics i necessaris que fan que qui hi treballa ho faci amb més satisfacció”.

El nou centre compta amb 22 professionals que donaran atenció 51.604 habitants dels barris del Poble-sec i de Font de la Guatlla. Es tracta de 620 metres quadrats distribuïts en tres plantes i ha representat una inversió de 1.372.823 euros. Segons ha comentat l’alcalde aquest matí la despesa social seguirà sent una prioritat durant el 2014 vehiculada no només a través dels centres de serveis socials sinó amb un conjunt de mesures i serveis que tenen com a objectiu final que les persones que els requereixen es puguin incorporar al mercat laboral i deixin de necessitar atenció.

Per això, una altra de les línies de treball en atenció social, ha dit Xavier Trias, és la construcció d’habitatge social “perquè hi hagi convivència, perquè hi hagi cohesió social”. Ha assegurat, però, que l’ajuntament no comprarà habitatges ocupats, sinó vivendes que estiguin desocupades per oferir-les a bon preu a les famílies que les necessiten.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

CC ALBAREDA, COMIAT DE L’ANY 2013

A l’enllaç adjunt, trobareu informació relativa a les activitats que s’organitzen per desembre, al Centre Cultural Albareda per acomiadar l’any 2013.

A més, cal recordar que a partir del 9 de gener quedarà obert el termini d’inscripció als cursos i tallers. Cerca en aquest vincle. Segur que hi trobaràs alguna activitat del teu interès.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

INAUGURAT EL NOU CENTRE DE SERVEIS SOCIALS

Centre de Serveis Socials Poble-sec (CSS)

C Roser, 15

Telèfon: 936197311

Fax: 934412837

 Notes de premsa

 

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR: ACTIVITATS DE DESEMBRE

Si seguiu el vincle adjunt, podreu veure l’agenda d’activitats del Centre Cívic del Sortidor, per al mes de desembre de 2013.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

PLA GRÈVOL, DE LA GUÀRDIA URBANA

Com cada any des d’en fa set, durant la campanya de Nadal els Mossos d’Esquadra incrementen la presència en els eixos comercials del districte. Aquest any el pla es va posar en marxa el 2 de desembre i estarà actiu fins el 13 de gener. Al districte se centra en els eixos de Sants, Creu Coberta i com a novetat d’aquest any també cobriran amb especial atenció les àrees comercials de La Marina i del Poble-sec en patrulles mixtes amb la Guàrdia Urbana.

L’objectiu del pla és assegurar unes bones festes de Nadal als ciutadans del districte i prevenir furts, robatoris en els propis comerços i estrebades. Enguany s’incrementen les vigilàncies en els transport de mercaderies i en els top manta, on es doblaran el nombre de controls respecte l’any passat.

Per preparar el Pla Grèvol, des del 16 de novembre i fins al 2 de desembre s’han organitzat xerrades, s’han fet reunions de treball, s’han repartit tríptics amb consells de seguretat i cartells pel comerç amb el lema “Tots els furts i robatoris detectats en aquest establiment seran denunciats”. Per primera vegada, els comerciants i la ciutadania en general podrà consultar els consells al seu mòbil mitjançant un codi QR. Un dels consells que donen és no portar molts diners a sobre ni exhibir-los. “Moltes coses ens passen perquè estem despistats comprant i no pensem que aquestes coses ens puguin passar a nosaltres”, explica el cap de l’ABP de Sants-Montjuïc, Ramon Tomàs.

Però el Pla Grèvol no se centra només en els comerços. Tomàs explica que també es posarà especial atenció en les dates clau de les festes nadalenques com són la nit de cap d’any i la nit de reis, controlant el trànsit a les carreteres i patrullant per evitar baralles i aldarulls.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

XERRADES DE LA GUÀRDIA URBANA, AMB CONSELL DESTINATS A LA GENT GRAN

No obrir la porta a desconeguts, no mostrar les joies o vigilar quan sortim d’una entitat bancària són alguns dels consells de seguretat que la Guàrdia Urbana va donar a la gent gran en la xerrada que van organitzar aquest dijous al centre cívic El Sortidor, al Poble-sec. “Ha estat molt instructiva per tots”, considera el Christian, l’agent que s’ha encarregat de donar les explicacions.

La xerrada d’ahir forma part d’una campanya que solen posar ne marxar als voltants de les festes de Nadal i a l’estiu. Els agents, ensenyen als assistents imatges on es mostren les situacions que els poden posar en risc i els expliquen què poden fer per evitar-les. El Christian comenta que han notat que “hi ha més sensibilitat” i explica que parlant amb la gent gran s’han adonat que n’hi ha que s’han trobat en alguna de les situacions que mostren a la xerrada i han sabut com reaccionar gràcies als consells que els havien donat.

No és però el cas del Manel, un dels assistents a la xerrada, que assegura que mai ha estat víctima d’un delicte al barri. Tot i això, considera que xerrades com les d’ahir són molt útils: “Si parem atenció i fem cas dels consells ens evitarem molts disgustos”, diu. Alguns altres dels consells que es van donar ahir són no anar sols al banc, portar la bossa de mà ben agafada i tenir-la sempre controlada o portar només el que necessites.
 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

REHABILITACIÓ DELS JARDINS DE LES TRES XEMENEIES

El Districte de Sants-Montjuïc presenta l’avantprojecte de rehabilitació dels Jardins de les Tres Xemeneies a les associacions del Poble-sec

 

18/12/2013


SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

SUPORT PER A OL’ GREEN A “OH HAPPY DAY”

Rebem d’un membre del grup Ol’ Green la carta següent:

Hola Companys,

Com ja sabeu, estic participant al concurs de corals de la TV3, OH HAPPY DAY i us escric per demanar-vos suport.

En primer lloc, pels que no heu anat seguint el concurs, us envio un VÍDEO RESUM amb els millors moments del grup al programa.

Portem més de tres mesos d’assaigs diaris i dormir poc i els Ol’Green www.olgreen.es (on canto) estem posant tota la carn a la graella per guanyar el concurs. Tot i que ja ens sentim guanyadors per haver arribat fins aquí!! 🙂

Només ens queda un darrer esforç i és per això que us faig aquesta petició.

El dissabte 21 entre les 22 i les 23:30 s’emetrà en directe la gran final del programa i l’elecció del cor guanyador és per votació del públic. La votació es farà a través de tres vies (es pot votar fins a tres vegades):

1.SMS al número de telèfon que donarà el programa el mateix dia de la final. Heu de posar “OLGREEN”
2.WEB: obriran una pàgina web tipus enquesta també per votar al grup guanyador
3.APP: el programa té una aplicació per smartphones amb la que també es podrà votar.
I això és tot, si us agrada el que fem, ja sabeu: poseu-vos una alarmeta pel dissabte, compartiu aquest email amb els vostres contactes, pengeu el cartell al col·legi dels nens o el que considereu… qualsevol cosa que poguéssiu fer, serà fantàstic per nosaltres.

Moltes gràcies!

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

TOTS AMB OL’ GREEN

Com molts de vosaltres sabeu, aquest dissabte a partir de les 21,45 es fa la final del programa de TV3 “Oh Happy Day”.

El grup “The SoundDreamers”, entitat del Poble-sec farà una trobada a la Sala d’actes del Centre Cívic El Sortidor per veure en directe el programa de TV3, en que hi participa els nostres amics del grup “Ol’Green”.

Aquest grup es una associació del Poble-sec, aixi com alguns dels seus membres. Per tant seria fabulós que la primera edició d’aquest programa tingués un guanyador del barri.

Si no podeu vindre, el que si que podeu fer el donar el vostre vot a Ol’Green; aixó es pot fer per SMS, per l’aplicació del Mobil i per Internet (aixó vol dir que cada un de nosaltres podria votar fins a 3 vegades).

Recordeu, el dissabte 21 de Desembre a partir de les 21,45 h, tots a votar per Ol’Green per que tots som Green.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

HISTÒRIES: BAIXEM AL CARRER

Efecto Ciudadano - Historias: Baixem al carrerVer vídeoEfecto Ciudadano - Historias: Baixem al carrer

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->