MERCAT DE LES FLORS: CANVI EN EL PROGRAMA “ESCULPIENDO EL VACIO”

CANVI EN ELPROGRAMA ESCULPIENDO EL VACÍO

Per lesió d’una de les intèrprets de l’espectacle Esculpiendo el vacío, el programa de la peça, format per tres solos i un trio, ha sofert un canvi: enlloc de Sandra Marín ballant el solo A picture of you falling, de la coreògrafa Crystal Pite, la ballarina Olga Cobos interpretarà el solo Choice, del coreògraf Russell Maliphant.

La peça que rep el nom Esculpiendo el vacío, creada i interpretada inicialment per Iratxe Ansa, Jone San Martín i Sandra Marín, serà interpretada per les dues primeres.

El solo que realitzarà Olga Cobos s’inclou dins la peça Choice, on l’exploració de la llum i el moviment es tradueix en una lúcida i voluptuosa escultura de l’espai i del cos, tot envoltat d’un ric pasisatge sonor influenciat per ritmes asiàtics.

La catalana Olga Cobos ha treballat amb reconegudes companyies internacionals, com S.O.A.P Dance Theatre Frankfurt, sota la direcció de Rui Horta, amb qui va guanyar el 1r premi coreogràfic del Concours International de Bagnolet. El 1996 és convidada com a primera ballarina al Ballet Gulbenkian de Lisboa, on va treballar amb coreògrafs com Ohad Naharin, Mats Ek, Itzik Gallili, Rui Horta, Oscar Araiz, Olga Roriz i Paolo Ribeiro, entre altres. Va formar part de la companyia de Russell Maliphant a Londres. Simultàniament crea amb el seu company Peter Mika la companyia de dansa CobosMika, amb un repertori de més de 20 creacions.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

Comments are closed.