Daily Archives: 14 de novembre de 2013

LA PISTA POLIESPORTIVA DE LES TRES XEMENEIES ÉS NOTÍCIA

NOTÍCIA DEL WEB DE BARCELONA TV – BTV

La pista poliesportiva del Parc de les Tres Xemeneies tindrà coberta al llarg de 2014. El projecte, que suposa una inversió de 830.000 euros, preveu l’ampliació de la pista i la millora de les instal·lacions.

S’aprofitarà l’estructura actual i s’hi posarà una cobertura lleugera i translúcida. A l’interior es crearà un nou equipament esportiu dotat d’una pista de futbol sala, dues pistes transversals de bàsquet, una pista longitudinal de bàsquet i una de voleibol. També se’n renovaran cistelles, porteries i s’hi instal·larà un marcador electrònic.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->

XX CAMINADA A MONTJUÏC

Dia 17 (diumenge)
XX CAMINADA A MONTJUÏC
Lloc de sortida i d’arribada: Jardins de les Tres Xemeneies
Hora de sortida: de 9:00 a 9:30 h
Organitza: Foment Exc. Barcelona

Fitxa tècnica
Lloc de sortida i d’arribada: Jardins de les Tres Xemeneies (Metro L2 i L3 Paral•lel)
Hora de sortida: de 9:00 a 9:30 h
Hora límit d’arribada: 13:00 h
Distància: 10,500 km aprox.
Durada aproximada: 3:00 h
Avituallament i control de pas: Mirador Olímpic (de les 10 a 12 h)

Itinerari:
Jardins de les Tres Xemeneies, pg. de la Canadenca, c. Mata, pg. de Montjuïc, carretera antiga del Castell, mirador del Poble Sec, jardins de Miramar, pl. Carlos Ibáñez, av. de Miramar, Camí dels Vivers, c. Tres Pins, c. Font i Quer, c. Can Valero, pg. del Migdia, av. del Castell, castell de Montjuïc, fossar del Castell, camí de Mar, mirador Olímpic (avituallament), pg. del Migdia, camí del Parc del Migdia, pla del Garrofer, palau Sant Jordi, pg. Minici Natal, jardins Joan Maragall, palau Nacional, av. dels Muntanyans, camí de la Fuixarda, c. del Polvorí, av. Ferrer i Guàrdia, av. Maria Cristina, pl. Espanya, av. del Paral•lel, pl. Bella Dorita, c. Vila i Vilà i jardins de les Tres Xemeneies.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX



<!--more--


!--more-->